ממתקי חלב ג'ינג'ר-ו-ליים סיניים
סוכריות ג'ינג'ר-ו-ליים חלב סיני יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 100 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת ליים, שמן ליים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממתקי Cajeta (סוכריית חלב קינמון לעיסה), חלב זהוב: כורכום שמנת ותה זנגביל עם חלב קוקוס, ו תה ג'ינג'ר, תה ג'ינג' ר עם חלב, איך לעשות adrak wali חי (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס את החלק האחורי של מחבת גיליון עם תרסיס nonstick ולהניח בצד-אלא אם כן יש לך לוח שיש, ובמקרה זה, לרסס את זה במקום!
בסיר כבד על אש נמוכה, לשלב את הסוכר, סירופ תירס, חלב התאדה, חמאה, קורנפלור, גליצרין, ומלח. מערבבים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
להעלות את החום בינוני גבוה, קליפ על מדחום ממתקים, ולהפסיק לערבב! אני תמיד מתכוון לזה כשאני אומר להפסיק ערבוב, אבל אני באמת מתכוון לזה הפעם. החלב נוטה לחום בתחתית ובצדדים של המחבת, ואם תערבבי אותו, יהיו לך חתיכות חלב שרוף בממתקים שלך.
חום עד שהטמפרטורה מגיעה ל-250 ° F. לתערובת יהיה צבע קרמל בהיר.
מיד לשפוך את תערובת הממתקים על מחבת גיליון מוכן, לזכור לא לגרד את החלק התחתון של הסיר כפי שאתה לשפוך. עם מרית מרוססת עם ספריי nonstick, לתפוס את הממתקים מותכים כפי שהוא עומד לרוץ את מחבת הסדין ולקפל אותו לכיוון האמצע. להמשיך לעשות את זה בכל הצדדים עד הממתקים מתחילים לשמור על צורתו אבל הוא עדיין חם מאוד (חם מדי להתמודד).
כאשר הממתקים הופכים להיות קרים מספיק כדי להתמודד, יוצקים על שמן סיד ומניחים את גרידת סיד וג ' ינג 'ר במרכז הממתקים וממשיכים לקפל את הקצוות לכיוון המרכז כך השמן, גרידת סיד, וג' ינג ' ר להיות משולב.
תרסס את הידיים שלך עם תרסיס לא מקל. להתחיל למשוך את הממתקים ולאחר מכן להביא את הקצוות יחד לקפל את הממתקים. תפוס את שני הקצוות שוב, למשוך, ולהביא את הקצוות יחד, קיפול חבל הממתקים לשניים שוב. להמשיך למשוך ולקפל, למשוך ולקפל, עד הממתקים קשים מדי למשוך יותר והופך אור אטום.
על משטח עבודה, למתוח את הממתקים לתוך חבל ארוך, על 1/2 אינץ ' בקוטר. לרסס זוג מספריים עם תרסיס nonstick ולחתוך חתיכות 1/2 אינץ ' מהחבל, עובד מהר לפני הממתקים מתקררים לחלוטין.
מיד לעטוף את הממתקים בחתיכות של נייר שעווה. לאחסן במיכל אטום במקום קריר ויבש עד שבוע.