קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

ממתקי חלב ג'ינג'ר-ו-ליים סיניים

ממתקי חלב ג'ינג'ר-ו-ליים סיניים
סוכריות ג'ינג'ר-ו-ליים חלב סיני יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 100 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת ליים, שמן ליים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממתקי Cajeta (סוכריית חלב קינמון לעיסה), חלב זהוב: כורכום שמנת ותה זנגביל עם חלב קוקוס, ו תה ג'ינג'ר, תה ג'ינג' ר עם חלב, איך לעשות adrak wali חי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס את החלק האחורי של מחבת גיליון עם תרסיס nonstick ולהניח בצד-אלא אם כן יש לך לוח שיש, ובמקרה זה, לרסס את זה במקום!
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בסיר כבד על אש נמוכה, לשלב את הסוכר, סירופ תירס, חלב התאדה, חמאה, קורנפלור, גליצרין, ומלח. מערבבים עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להעלות את החום בינוני גבוה, קליפ על מדחום ממתקים, ולהפסיק לערבב! אני תמיד מתכוון לזה כשאני אומר להפסיק ערבוב, אבל אני באמת מתכוון לזה הפעם. החלב נוטה לחום בתחתית ובצדדים של המחבת, ואם תערבבי אותו, יהיו לך חתיכות חלב שרוף בממתקים שלך.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חום עד שהטמפרטורה מגיעה ל-250 ° F. לתערובת יהיה צבע קרמל בהיר.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
5
מיד לשפוך את תערובת הממתקים על מחבת גיליון מוכן, לזכור לא לגרד את החלק התחתון של הסיר כפי שאתה לשפוך. עם מרית מרוססת עם ספריי nonstick, לתפוס את הממתקים מותכים כפי שהוא עומד לרוץ את מחבת הסדין ולקפל אותו לכיוון האמצע. להמשיך לעשות את זה בכל הצדדים עד הממתקים מתחילים לשמור על צורתו אבל הוא עדיין חם מאוד (חם מדי להתמודד). 
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כאשר הממתקים הופכים להיות קרים מספיק כדי להתמודד, יוצקים על שמן סיד ומניחים את גרידת סיד וג ' ינג 'ר במרכז הממתקים וממשיכים לקפל את הקצוות לכיוון המרכז כך השמן, גרידת סיד, וג' ינג ' ר להיות משולב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
שמן לייםשמן ליים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
תרסס את הידיים שלך עם תרסיס לא מקל. להתחיל למשוך את הממתקים ולאחר מכן להביא את הקצוות יחד לקפל את הממתקים. תפוס את שני הקצוות שוב, למשוך, ולהביא את הקצוות יחד, קיפול חבל הממתקים לשניים שוב. להמשיך למשוך ולקפל, למשוך ולקפל, עד הממתקים קשים מדי למשוך יותר והופך אור אטום.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
8
על משטח עבודה, למתוח את הממתקים לתוך חבל ארוך, על 1/2 אינץ ' בקוטר. לרסס זוג מספריים עם תרסיס nonstick ולחתוך חתיכות 1/2 אינץ ' מהחבל, עובד מהר לפני הממתקים מתקררים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
9
מיד לעטוף את הממתקים בחתיכות של נייר שעווה. לאחסן במיכל אטום במקום קריר ויבש עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'