קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

מנגולד שוויצרי גראטין

מנגולד שוויצרי גראטין
Chard מוקרם שוויצרי יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט, פרמזן טרי-רג'יאנו, chard קשת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בעבודה: Chard Gratin שוויצרי, Chard Gratin שוויצרי, ו Chard Gratin שוויצרי.

הוראות

1
מסדרים את המתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 400 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תבלום את המזג, ותשאיר את העלים שלמים. מלח את המים הרותחים ולהוסיף את chard ולתת לנבול. הסיר יהיה ארוז בהתחלה. מרתיחים את chard 10 דקות, לנקז במסננת ולהפעיל תחת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
תן לו לנקז ולסחוט את כל נוזל עודף במגבת מטבח נקייה. לקצוץ.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
בינתיים, לחמם את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא בחלב. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט מגורר טרי. מערבבים את משחת השום הקלוי. לעבות את הרוטב כדי לצפות את החלק האחורי של כף ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
שכבה מחצית הירוקים בתבשיל בינוני (8 עד 10 סנטימטרים). למעלה עם חצי מהרוטב בשמל וחצי מהגבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ירוקירוק
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
7
אופים עד מבעבע וחום, 20 עד 30.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על