מנגולד שוויצרי גראטין
Chard מוקרם שוויצרי יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט, פרמזן טרי-רג'יאנו, chard קשת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בעבודה: Chard Gratin שוויצרי, Chard Gratin שוויצרי, ו Chard Gratin שוויצרי.
הוראות
מסדרים את המתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 400 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
תבלום את המזג, ותשאיר את העלים שלמים. מלח את המים הרותחים ולהוסיף את chard ולתת לנבול. הסיר יהיה ארוז בהתחלה. מרתיחים את chard 10 דקות, לנקז במסננת ולהפעיל תחת מים קרים.
תן לו לנקז ולסחוט את כל נוזל עודף במגבת מטבח נקייה. לקצוץ.
בינתיים, לחמם את החמאה על אש בינונית.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן לטאטא בחלב. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט מגורר טרי. מערבבים את משחת השום הקלוי. לעבות את הרוטב כדי לצפות את החלק האחורי של כף ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
שכבה מחצית הירוקים בתבשיל בינוני (8 עד 10 סנטימטרים). למעלה עם חצי מהרוטב בשמל וחצי מהגבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם הגבינה.
אופים עד מבעבע וחום, 20 עד 30.