פירות בלימון-סירופ ורבנה
פירות בסירופ לימון-ורבנה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 225 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך ורבנה לימון, מים, ליווי: סורבה cassis, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פירות טריים עם סירופ לימון ורבנה פשוט, לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, ו סלט פירות קלויים עם לימון ורבנה (מתכונים דומים).
הוראות
שים פירות בקערה גדולה בעדינות לזרוק עם 1/2 כוס סוכר, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
לשפשף sprigs ורבנה בידיים שלך כדי לפצוע עלים וגבעולים, ולאחר מכן לשלב עם מים הנותרים 3/4 כוס סוכר בסיר כבד 2 ליטר. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת תלול, מכוסה, 5 דקות.
מערבבים מיץ לימון לסירופ חם ושופכים דרך מסננת רשת בינונית על פירות. השליכו את הענפים של ורבנה וערבבו בעדינות פירות.
בואו macerate בטמפרטורת החדר 30 דקות עד 1 שעה.
* אין להשתמש דומדמניות שחורות או דומדמניות ירוקות עבור מתכון זה, כי הם טארט מדי לאכול גלם.* פירות יכול להיות מקורר, מכוסה ומקורר, עד 6 שעות.