מק וגבינה פלורנטין וקציצות נקניק עוף צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1263 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פלפל, עוף טחון, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שלוש גבינות עוף פלורנטין, שלוש גבינות עוף פנה פלורנטין, ו עוף פלורנטין גבינה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סיר גדול של מים על להרתיח עבור פסטה. כשזה מגיע לרתיחה, מלח אותו ולהוסיף את הפסטה לבשל אל דנטה. מסננים פסטה הזמנת 1 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בעוד המים מגיעים לרתיחה, בקערת ערבוב גדולה לשלב את העוף, מלח ופלפל, רוזמרין, זרעי שומר, שום, פתיתי פלפל אדומים כתושים, גבינת ריקוטה, פרמזן מגורר 1/2 כוס - קומץ מעוגל, פירורי ביצה ולחם. * אם התערובת נראית רטובה מדי, מוסיפים קומץ פירורי לחם ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לפי עוגה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פירורי לחם, כמה חופנים
Parmigiano Reggiano
צווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
טופס 8 כדורים עגולים גדולים, על 3 עד 4 אינץ'. כדורי מעיל בכמה כפות של שמן זית כתית מעולה בקלילות משמנים תבנית אפייה עם 1 כף שמן זית כתית אקסטרה. מסדרים כדורים על תבנית האפייה וצולים 17 עד 18 דקות עד מיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
להפשיר תרד במיקרוגל 8 עד 10 דקות על" להפשיר " הגדרה בהתאם למיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
6
מניחים את הקופסאות בצלחת רדודה כדי לתפוס כל לברוח.
7
בעוד הקציצות צלויות, בסיר רוטב בינוני על אש בינונית, להמיס חמאה, לטאטא בקמח, לבשל 1 דקה ואז לטאטא במלאי וחלב, העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט ו לעבות 5 עד 6 דקות. מערבבים את שאר 1 כוס Parmigiano מגוררת ולהפחית את החום על ההגדרה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לסחוט תרד יבש לחלוטין במגבת מטבח נקייה ואז להפריד כפי שאתה מוסיף אותו לרוטב. כמו כן להוסיף את שמור 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
לזרוק פסטה עם רוטב תרד לבן ולהתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מגישים מק-N-גבינה פלורנטין עם 2 כדורי בשר לאדם בצד.