מרק אטריות וון טון
המתכון וון טון מרק אטריות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, כוסברה, שמן שומשום אסיאתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו מרק עוף עם נודלס בחמאה, מרק אטריות ביצה, ו מרק אטריות עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך ולשמור חם. במחבת מכוסה 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, בכל שש עד שמונה קערות גדולות, עמוקות, מניחים על 1 כפית רוטב צדפות ו 1/2 כפית שמן שומשום.
כאשר מים רותחים, להוסיף אטריות. מערבבים להפריד; לבשל רק עד בקושי רך לנשוך, על 2 דקות.
מוסיפים 3 עד 4 ליטרים מים למחבת לא רחוצה; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. בינתיים, עם מקלות אכילה או מלקחיים, לחלק אטריות באופן שווה בין קערות; לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
כאשר המים רותחים, להוסיף טון וון; מערבבים להפריד ומבשלים עד מילוי כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 3 עד 4 דקות (6 דקות אם קפוא). עם מסננת חוט גדולה, שטוחה או כף מחוררת, להרים טון זכה החוצה ולחלק באופן שווה בין קערות.
מצקת מרק חם על טון וון ואטריות.
מפזרים מנות עם בצל ירוק וכוסברה. מציעים פלפל לבן ועוד רוטב צדפות להוסיף לפי הטעם.