קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אטריות וון טון

מרק אטריות וון טון
המתכון וון טון מרק אטריות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, כוסברה, שמן שומשום אסיאתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו מרק עוף עם נודלס בחמאה, מרק אטריות ביצה, ו מרק אטריות עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מכוסה 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך ולשמור חם. במחבת מכוסה 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, בכל שש עד שמונה קערות גדולות, עמוקות, מניחים על 1 כפית רוטב צדפות ו 1/2 כפית שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כאשר מים רותחים, להוסיף אטריות. מערבבים להפריד; לבשל רק עד בקושי רך לנשוך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
ניקוז.
4
מוסיפים 3 עד 4 ליטרים מים למחבת לא רחוצה; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. בינתיים, עם מקלות אכילה או מלקחיים, לחלק אטריות באופן שווה בין קערות; לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כאשר המים רותחים, להוסיף טון וון; מערבבים להפריד ומבשלים עד מילוי כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 3 עד 4 דקות (6 דקות אם קפוא). עם מסננת חוט גדולה, שטוחה או כף מחוררת, להרים טון זכה החוצה ולחלק באופן שווה בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מצקת מרק חם על טון וון ואטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
מפזרים מנות עם בצל ירוק וכוסברה. מציעים פלפל לבן ועוד רוטב צדפות להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית