מרק אפרסק-בלקברי
מרק אפרסק-אוכמניות יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם ריזלינג, מקל קינמון, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. מתכונים דומים: עוגיות אפרסק ובלקברי עם קרם אוכמניות, פאי אוכמניות אפרסק, ו פאי אפרסק-אוכמניות.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מכסים, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 10 דקות או עד אפרסקים רכים.
הסר מהחום; מגניב. זרוק מקל קינמון.
מניחים חצי תערובת אפרסק בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת מחית לתוך קערה גדולה; הליך חוזר עם תערובת האפרסק הנותרים. מערבבים 3 כפות דבש, מיץ, ו 1/4 כפית וניל. צמרמורת במשך 1 שעה.
מצקת 1/2 כוס מרק לתוך כל אחד 6 קערות קטנות; העליון כל מנה עם כ 2 1/2 כפות אוכמניות.
מקשטים עם עלי נענע טריים, אם תרצה.