מרק בצל עם נקניק
מרק בצל עם נקניק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 373 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק בשר, פטריות, לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניק קל, בצל מקורמל ומרק שעועית, בצל נקניק איטלקי, ו קסדילות נקניקיות בצל.
הוראות
בסיר גדול מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים 4-6 דקות או עד שהם רכים. מערבבים את המרק. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 4-6 דקות או עד שהם מחוממים.
מצקת לארבע קערות אטומות לתנור של 2 כוסות. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם; מפזרים גבינה. צולים עד שהגבינה נמסה.