מרק בצל צרפתי
המתכון מרק בצל צרפתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 55 מנות. עם 36 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם יש לך מרגרינה, גבינת פרמזן, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים כ -15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק, מים עלה דפנה; מערבבים. כיסוי; מבשלים 15 דקות.
מטאטא Preheat. מרק חם מצקת באופן שווה לתוך 6 קערות ovenproof; העליון כל קערת מרק עם פרוסת טוסט.
מפזרים באופן שווה עם גבינות.
צלייה 5 עד 10 דקות או עד גבינה הוא חום זהוב.