קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

מרק בצל שמנת באביב

מרק בצל שמנת באביב
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, מרק בצל שמנת באביב יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. יש מרק זה 360 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל ירוק - חלקים לבנים ומכרז, יין, נורה שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק בצל שמנת באביב, מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב, ו סלט האביב עם סלק, פרושוטו & קרם בצל רוטב.

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את החלקים הירוקים הלבנים והרכים של הבצל הירוק, יחד עם הכרישה, השומר והבצל; מתבלים במלח ופלפל לבן. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הירקות מתחילים לרכך, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את היין ומרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת כמה כפות, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המים והשמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד וירוקים חיוורים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את החלק העליון ירוק בצל ירוק ומבשלים רק עד שהתרכך, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר ומחזיר אותו לסיר. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה בינונית, לטאטא את החמאה עם גבינת עיזים. מצקת את המרק לתוך קערות רדודות, טפטוף עם גבינת עיזים מוקרם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך