מרק גבינה נקניק ומוצק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו מרק גבינה נקניק ומוצק. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 23 אוהדים. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, בצל ירוק, נקניקיית קילבסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. מתכונים דומים: צ'ילי נקניק חריף ומתובל, קריאולי סטאוט נקניק גמבו, ו עוגיות בירה רוזמרין עם רוטב נקניק מוצק.
הוראות
הביאו לרתיחה תפוחי אדמה, מים ובירה בסיר גדול על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את הנקניקיה, הבצל הירוק, המלח, הפלפל השחור, פלפל הקאיין, אבקת החרדל והעשן הנוזלי. מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים לחלוטין, כ -15 דקות.
כאשר תפוחי האדמה רכים, מערבבים פנימה את גבינת הצ ' דר עד להמסה מלאה, ואז מוסיפים את החלב.
מחממים, מערבבים עד שהגבינה נמסה אך לא מרתיחים.