מרק דגים עם תפוחי אדמה ושומר
מרק דגים עם תפוחי אדמה ושומר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 498 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מולים בצדפים, שרימפס, זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קונכיות דקות עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים ו CocoWhip ליים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו שומר קלוי שמנת ומרק גזר עם שמן שומר שום שחור, דגים עם שומר, ו דג צלוי שלם עם שומר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 6-8 ליטר, לשלב מרק, יין, שמנת, זרעי שומר, טימין.
לקלף תפוחי אדמה דק לחתוך למחבת. כסה את המחבת והפוך חום לגבוה.
לקצץ צמרות שומר ולשמור את הירוקים נוצת. לקצץ את הקצוות שורש, אזורים חבולים, וסיבים גסים מצדדים של שומר. לשטוף דק פרוסה שומר ולהוסיף מרק. כאשר תערובת רותחים, להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי אדמה הם מאוד רך כאשר פירסינג, על 20 דקות.
בינתיים, לשטוף ירקות שומר נוצות וקוצצים.
לשפשף מולים ולמשוך את הזקן.
Shell, devein, ולשטוף שרימפס.
חותכים seabass לחתיכות 1 אינץ'.
כאשר תפוחי אדמה רכים, מוסיפים מולים. כיסוי ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים שרימפס ו seabass ומבשלים עד מולים פתוחים, 3 עד 5 דקות יותר. מצקת לתוך קערות ומפזרים ירקות שומר שמורים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.