מרק דלעת
צריך מרק ללא גלוטן ומרק ראשוני? מרק דלעת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל 926 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מושלם עבור סתיו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם דלעת חמאה, ערמונים, מרווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. נסו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקני ולנסות מרק מן הקאריבי, מרק דלעת פסטו מרווה שום קלוי עם גרעיני דלעת מטוגנים חריפים, ו מרק דלעת קארי עם גרעיני דלעת חריפים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס / גז
חותכים את הדלעת לשניים ומסירים את הזרעים, ושומרים אותם למועד מאוחר יותר. בעזרת העלי והמרגמה שלך, לנגח את הכוסברה והצ ' ילי יפה ועדין ומפזרים מעל הדלעת.
מזלפים מעט שמן וצולים בתנור חם עד שהוא נעים ורך.
מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את הפנצ ' טה עם מחצית מעלי המרווה.
מוסיפים את הערמונים והבצל ומטגנים בעדינות כ-15 דקות. בשלב זה סקווש יהיה מוכן, אז כף אותו לתוך המחבת, משאיר את העור מאחור. מכסים בציר ומביאים לרתיחה.
מוציאים מחצית מהתערובת ומערבבים לתערובת אחידה ואז יוצקים חזרה לתבנית.
לוקחים את שאר עלי המרווה וזרעי הדלעת השמורים ומטגנים אותם במעט שמן עד שהם פריכים. להגשה, כף מעט שמנת חמוצה על גבי המרק, פזר מעט מהמרווה והזרעים הפריכים, וסיים בזילוף טוב של שמן זית כתית מעולה.