מרק דלעת בריא
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם אבקת קארי, עלה דפנה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מרק ירקות בריא, לחם תירס בריא, ו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean.
הוראות
בזהירות לחתוך דלעת לשניים.
הסר זרעים ומבשלים במיקרוגל במשך 20 דקות או בתנור 400 ° F במשך 45 דקות או עד שאתה יכול בקלות לגרוף את הבשר הרך. אתה גם יכול להשתמש 28 עוז פחית מחית דלעת instead.In מחבת רוטב גדולה, מחממים 1/4 כוס מרק מעל בינוני, מוסיפים בצל קצוץ, תפוח, שום, ועשבי תיבול ותבלינים.מבשלים עד בצל ותפוחים רכים ולאחר מכן מוסיפים את שארית המרק.
מוסיפים דלעת למחבת הרוטב.מבשלים במשך 10 דקות.עבודה בקבוצות, פירה המרק בבלנדר או מעבד מזון.להחזיר מחית לרוטב מחבת, לטעום ולהתאים תיבול על פי העדפות אישיות.
מגישים למעלה עם עלי מרווה טריים או פרוסות זנגביל דקות.