קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות80
מגזין

מרק ירקות סלסה

מרק ירקות סלסה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו מרק ירקות סלסה. למרק הזה יש 227 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו שמן זית, ברוקולי, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 95%. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן עם סלסה ירקות טריים, סלסה ירקות, ו מרק ירקות, איך להכין מרק ירקות לערבב.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל צהוב ושום בשמן החם עד לריכוך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר, קישואים ומספיק מים לכיסוי התערובת ב -2 אינץ'. מערבבים סלסה לתערובת ומוסיפים תיבול איטלקי, אבקת בצל, אבקת שום, פלפל שחור, עלי דפנה, אבקת צ ' ילי ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת בצלאבקת בצל
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קישואיםקישואים
גזרגזר
פפריקהפפריקה
סלסהסלסה
מיםמים
3
מבשלים מרק על בינוני-נמוך, תוך שמירה על רתיחה קלה, עד שתפוחי האדמה מתרככים, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מרקמרק
4
מוסיפים ברוקולי ואפונה; מבשלים עד שהברוקולי רך, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
אפונהאפונה
5
הסר עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה

ציוד

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לטבילה ברוטב. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את דיבולט-ואלואה בלאן דה בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
דיבולט-ואלואה בלאן דה בלאן
דיבולט-ואלואה בלאן דה בלאן
שמפניה תוססת ואלגנטית, מושלמת כאפריטיף או בתחילת הארוחה.