צריך ללא גלוטן ומרק ללא חלב? מרק כרוב אדום מתוק וחמוץ בסגנון גרמני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 23 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם ציר עוף, שמן זית, עד 6 גרגרי ערער, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: מרק כרוב אדום חמוץ מתוק בסגנון גרמני, כרוב חמוץ מתוק גרמני, ו כרוב אדום חמוץ מתוק-גרמני.
הוראות
1
מגישים עם גבינה שוויצרית בגריל או גבינת צ ' דר לבנה חדה במיוחד על פומפרניקל או לחם דגנים מלאים.;
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנה חדה
פומפרניקל
רכז לימונדה מופשר, מחולק
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
2
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר מרק על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, ובייקון. בייקון חום פריך ולהסיר לצלחת, ניקוז קצת שומן אם יש לך יותר ממספיק כדי לייפות קלות את החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיף את הבצל, גזר, קימל, ותפוחים, ומערבבים כמה דקות. ואז לנבול את הכרוב ואת העונה עם פלפל שחור וכמה אגוז מוסקט מגורד טרי. מכסים עם מכסה מעט כרוב פתוח וילט בזמן שאתה מכין את השקיק. מלא את הגבינה עם גרגרי ערער, שיני, עלי דפנה, קליפת תפוז, וקינמון, ולהשתמש חוט מטבח לקשור אותו לצד הסיר. זרוק אותו לתוך הסיר ומערבבים לתוך הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גרידה כתומה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
יכול דיאט קרם סודה
ל-1 אננס
זרעי קימל
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לשימור,
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיף את החומץ, שמירה על הראש שלך בחזרה מן הסיר החם, סוכר חום, מלאי, ומים, ולהביא את המרק לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות, עד כרוב הוא מאוד רך מרק התעבה. מערבבים את חתיכות הבייקון בחזרה, ולאחר מכן להתאים את המלח לטעמך.