מרק כרישה טבעוני בטטה שמנת
מרק כרישה בטטה טבעונית שמנת נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מרק. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, עשב לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-118 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ירקות או מרק כרישה טבעוני תפוחי אדמה, מרק כרישה תפוחי אדמה מוקרם, ו מרק תפוחי אדמה מוקרם-כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המרגרינה או את השמן בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף את כרישה lemongrass ו לטגן במשך 3 עד 5 דקות, או עד הכרישה להתרכך לא מעט ופשוט להתחיל חום.
מוסיפים את המרק, deglazing את המחבת במידת הצורך, ומביאים את המרק לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, ו 1/2 כפית מלח, להפחית לרתיחה, לכסות ולבשל במשך כ 40 דקות, או עד תפוחי האדמה רכים.המתכון המקורי קרא לשימוש בבלנדר טבילה, משאיר כמה עבה, אבל אין לי אחד. אז שמתי חצי מהמרק בבלנדר שלי, ובזהירות (ודא המכסה מכוסה, אתה לא רוצה מרק חם עף החוצה!) whizzed זה עד שמנת וחלק יחסית. לאחר מכן הוספתי את זה בחזרה למחבת יחד עם הפלפל הלבן ונתתי לו את כל מערבבים לשלב.מבחן טעם ועונה לטעום עם יותר מלח (השתמשתי עוד 1/2 t). אם משתמשים בפלפל שחור, זה הזמן להוסיף אותו, או שאתה יכול לתת לכל אדם לטחון משלהם.