מרק מנצ'ו צמחוני
מרק מנצ'ו צמחוני נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך ajinomoto, בצל אביב, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו מרק ירקות מאנצ'ו, איך להכין מרק ירקות מאנצ' ו, מרק אפונה צמחוני, ו צמחוני חם + מרק חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה לקחת 1/2 כוס מים, להוסיף 3 כפית קורנפלור, להוסיף חומץ, רוטב סויה, ajinomoto (אם משתמשים), רוטב עגבניות, מלח, פלפל לבן וצבע אדום כתום (אם משתמשים). שמור בצד.
מחממים שמן בווק( מחבת) ומטגנים את כל הירקות (למעט בצל אביב) לדקה או שתיים.
הוסף דבק CCC. כאשר עולה ניחוח, להוסיף 2 כוסות מים. כאשר המים מתחילים רותחים, מוסיפים את עמילן התירס לאט ומערבבים ברציפות עד שהוא מתעבה.
מקשטים עם בצל אביב.הדבק CCC (עושה על 1/2 כוס):.מרכיבים: 20-25 צ ' ילי אדום מיובש,שום סיר 1, בצל 1(קטן), תמרינד-1 גודל שיש קטן.שיטה:.משרים צ ' ילי אדום יבש במים רותחים חמים במשך 10 דקות.
הסר את הצ ' ילי, לערבב את החומרים הנותרים לטחון כדי להדביק בסדר. (ניתן בקירור לשימוש עד 15 ימים).(הערה: עבור הדבק CCC, אני לא להשרות את הצ ' ילי האדום במים רותחים לטחון הכל כפי שהוא כדי לחסוך זמן).