המתכון הסיני מרק חם חמוץ מוכן בתוך כ 4 שעות ו 45 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. במנה עיקרית זו יש 340 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך זמין בשווקים מזון אסיה, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, מרק חם & חמוץ סיני, ו מרק חם & חמוץ סיני.
הוראות
1
לזרוק חזיר עם רוטב סויה כהה בקערה עד חזיר מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
2
משרים פטריות אוזניים שחורות ועץ ב 3 כוסות מים רותחים-מים חמים בקערה אחרת( מים צריכים לכסות פטריות), מתהפך פטריות שחורות מדי פעם, עד שהתרכך, כ 30 דקות. (אוזני עץ יתרחב באופן משמעותי.)
מרכיבים שתצטרך
3
לגזור ולהשליך נובע פטריות שחורות, ולאחר מכן לסחוט נוזל עודף מכובעים לקערה וכיפות פרוסות דק.
מרכיבים שתצטרך
4
הסירו אוזני עץ מהקערה, שמרו נוזל, וגזמו כל גושים קשים. אם גדול, לחתוך אוזני עץ לחתיכות בגודל ביס. מערבבים יחד 1/4 כוס פטריות השריית נוזל (להשליך שארית) עם עמילן תירס בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, להשרות ניצני שושן בערך 1 כוס מים חמים עד שהתרכך, על 20 דקות, ולאחר מכן לנקז. לקצץ את טיפים קשים של ניצנים לילי.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים ניצני שושן במחצית לרוחב, ואז לקרוע כל חצי לאורכו ל 2 או 3 לגזרים.
7
מכסים יורה במבוק עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר קטן, ואז להביא רק לרתיחה (כדי להסיר מרירות) ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים יחד vinegars, רוטב סויה קל, סוכר, ומלח בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים ווק מעל חום גבוה עד שחרוז המים מתאדה תוך 1 עד 2 שניות ממגע.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים שמן בוטנים בצד של ווק, ואז מערבולת שמן, הטיית ווק לצדדים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים חזיר ומטגנים עד בשר רק משנה צבע, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פטריות שחורות, אוזני עץ, ניצנים לילי, יורה במבוק ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים טופו. חזור לרתיחה ולהוסיף תערובת חומץ. מערבבים תערובת קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים למרק וחוזרים לרתיחה, ערבוב. (נוזל יתעבה.) להפחית את החום בינוני ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
13
מקציפים ביצים במזלג ומוסיפים כמה טיפות שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים ביצים למרק בזרם דק, ערבוב לאט בכיוון אחד עם כף. מערבבים בפלפל לבן, ולאחר מכן טפטוף בשמן שומשום שנותר ולחלק בין 6 ל 8 קערות.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מסה Chenin בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.