תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש אצטרובל. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם סקווש בלוט, מלח, מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק סקווש בלוט, סקווש בלוט & מרק אגס, ו מרק סקווש בלוט ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חותכים את הסקווש לשניים על קו המשווה ולהסיר את הזרעים עם כף.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
זרעים
4
חותכים נקודה שטוחה על כל קצה כך הסקווש ישב שטוח. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולסדר את הסקווש, בצד לחתוך למעלה. כדי 3 של חצאי סקווש, להוסיף שאלוט קלופים ועל אחרים 3 להוסיף 2 שיני שום על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
שאלות
סקווש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
5
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ועונה עם 1 כף כל אחד מלח ופלפל טרי סדוק. צולים בתנור החם עד רך מאוד ומתחילים לקרמל ולקרוס, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
שמן זית
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מהתנור וכאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את הדלעת מן העור. שמור את שאלוט קלוי ושום עם הסקווש. ניתן לעשות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בתנור הולנדי גדול, מחממים 1 כף שמן זית ו -2 כפות חמאה על חום בינוני-גבוה וכאשר החמאה מתחילה קצף, מוסיפים את שאלוט חתוך הגולמי ו saute עד שהם מתחילים caramelize, על 5 עד 6 דקות. Deglaze עם 1/2 כוס של ציר עוף ומערבבים כדי להסיר כל מחבב. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף סקווש שמורות, שאלוט קלוי ושום ולאחר מכן את שאר ציר עוף. מערבבים לשלב, ואז מחית עם בלנדר מקל. התערובת תהיה עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
שמן זית
שאלות
חמאה
שום
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
בלנדר
8
מוסיפים את קאיין, פלפל לבן ועשבי תיבול. מערבבים את השמנת ורוטב ווסטרשייר וחום לאט מעל חום בינוני-נמוך. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה איטית, לערבב שוב עם בלנדר מקל ומערבבים 1/4 כוס הפרמזן ולהפוך את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
פלפל לבן
פרמזן
פלפל קאיין טחון
קרם
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
מגישים עם סדק טרי של פלפל שחור, טפטוף נחמד של שמן זית כתית אקסטרה ומפזר קל של שנותר פרמזן. מצקת לתוך קערות מרק ומגישים.