קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סקווש בלוט

מרק סקווש בלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש אצטרובל. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם סקווש בלוט, מלח, מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק סקווש בלוט, סקווש בלוט & מרק אגס, ו מרק סקווש בלוט ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים את הסקווש לשניים על קו המשווה ולהסיר את הזרעים עם כף.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
4
חותכים נקודה שטוחה על כל קצה כך הסקווש ישב שטוח. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולסדר את הסקווש, בצד לחתוך למעלה. כדי 3 של חצאי סקווש, להוסיף שאלוט קלופים ועל אחרים 3 להוסיף 2 שיני שום על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שאלותשאלות
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ועונה עם 1 כף כל אחד מלח ופלפל טרי סדוק. צולים בתנור החם עד רך מאוד ומתחילים לקרמל ולקרוס, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור וכאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את הדלעת מן העור. שמור את שאלוט קלוי ושום עם הסקווש. ניתן לעשות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בתנור הולנדי גדול, מחממים 1 כף שמן זית ו -2 כפות חמאה על חום בינוני-גבוה וכאשר החמאה מתחילה קצף, מוסיפים את שאלוט חתוך הגולמי ו saute עד שהם מתחילים caramelize, על 5 עד 6 דקות. Deglaze עם 1/2 כוס של ציר עוף ומערבבים כדי להסיר כל מחבב. להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף סקווש שמורות, שאלוט קלוי ושום ולאחר מכן את שאר ציר עוף. מערבבים לשלב, ואז מחית עם בלנדר מקל. התערובת תהיה עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
חמאהחמאה
שוםשום
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
בלנדרבלנדר
8
מוסיפים את קאיין, פלפל לבן ועשבי תיבול. מערבבים את השמנת ורוטב ווסטרשייר וחום לאט מעל חום בינוני-נמוך. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה איטית, לערבב שוב עם בלנדר מקל ומערבבים 1/4 כוס הפרמזן ולהפוך את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפל לבןפלפל לבן
פרמזןפרמזן
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
קרםקרם
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
9
מגישים עם סדק טרי של פלפל שחור, טפטוף נחמד של שמן זית כתית אקסטרה ומפזר קל של שנותר פרמזן. מצקת לתוך קערות מרק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פלפל שחורפלפל שחור
פרמזןפרמזן
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת