קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סקווש בקארי עם תפוח וצ'דר נמס

מרק סקווש בקארי עם תפוח וצ'דר נמס
מרק סקווש בקארי עם תפוח ונמס צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 925 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך לחם, בצל, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוח גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה תפוחים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו קרם חמאה סקווש ברוקולי צ'דר ומרק גבינת עיזים, סקווש קארי ומרק תפוחים, ו דלעת בקארי סקווש ומרק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הערה של קוק: עבור תחליף אבקת קארי, לשלב 2 כפיות כורכום, 1 1/2 כפיות כל כמון הקרקע כוסברה הקרקע, 1/2 כפית כל חרדל הקרקע זנגביל הקרקע 1/4 כפית כל קינמון הקרקע ופלפל קאיין. עבור מרק סקווש קארי: מחממים התנור ל 400 מעלות F. להתלבש סקווש עם EVOO כדי מעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
קינמון טחוןקינמון טחון
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אבקת חרדלאבקת חרדל
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כמון טחוןכמון טחון
כורכוםכורכום
סכין קילוףסכין קילוף
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט מגורר טרי, ומעיל עם אבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
לטפטף את הדבש בכל רחבי לצלות עד זהב על הקצוות ורך מאוד, על 25 דקות. התבלינים יקלו עם הדלעת וימלאו את האוויר בניחוח נהדר. בינתיים לחמם רסס של EVOO בסיר מרק מעל בינוני עד בינוני חום גבוה, ולאחר מכן להוסיף את החמאה כדי להמיס. מערבבים את השום, גזר, תפוחים ובצל ומפזרים מלח ופלפל. לבשל, מכוסה חלקית, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סכין קילוףסכין קילוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
יוצקים את המניה טפטוף של דבש (או chutney). מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד הירקות מתרככים, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים את הסקווש הקלוי ואת מחית עם בלנדר טבילה, דילול המרק עם מים במידת הצורך. המרק יכול לחלופין להיות מחית בקבוצות במעבד מזון או בבלנדר כוח גבוה. להתאים את התיבול. מגניב לאחסן עבור ארוחה איפור מראש, להביא לטמפרטורת החדר לפני reheating מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
סכין קילוףסכין קילוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מורחים כל פרוסת לחם עם חמאה רכה בצד אחד וצ ' אטני בצד השני. למלא את הכריכים, צ ' אטני הצדדים-ב, עם גבינה ותפוחים במרכז. מחממים את הכריכים בחום בינוני עד שזהב עמוק והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות