מרק עגבניות ופלפל קלוי (Sopa de Tomate y Pimentón)
המתכון עגבניות מרק פלפל קלוי (Sopa de Tomate y Pimentón) יכול לספק את התשוקה שלך דרום אמריקה בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 86 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אתה מקבל מרק שמגיש 6. אם יש לכם פלפל קלוי, מים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו עגבניות ופלפל אדום אורז (Arroz con Tomate y Pimentón), Sopan O Crema de Tomate con Albahaca (מרק עגבניות ובזיליקום), ו מרק עגבניות ופלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 5 דקות או עד שקוף.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות והפלפל האדום ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את המים, טבלית מרק ירקות, בזיליקום, אורגנו, כמון, מלח ופלפל. מבשלים במשך 25 עד 30 דקות על אש בינונית-נמוכה.
מעבירים את המרק לבלנדר או להשתמש בבלנדר טבילה ומחית עד חלקה.
מעבירים את המרק בחזרה לסיר ומביאים לרתיחה.
הסר מהתנור ולהוסיף את השמנת הכבדה. מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך ומגישים חם.