מרק עגבניות טורקיה ואטריות
גשו לסופר וקנו ירקות, טורקיה קרקע, תערובת מרק בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 50%. מרק אטריות עוף (או מרק אטריות הודו), ציר הודו לימוני תוצרת בית ומרק אטריות הודו ג'לפנו, ו לציר הודו ומרק אטריות סובה הודו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים הודו על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהם כבר לא ורודים, פורצים לפירורים; מסננים. מערבבים תערובת מרק, 1-1 / 2 כפיות תיבול מהאטריות, הסוכר, הפלפל והמלח.
מוסיפים מיץ וי8 וירקות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 5 דקות.
שוברים אטריות לחתיכות קטנות; להוסיף למרק (להשליך את התיבול שנותר או לשמור לשימוש אחר). מבשלים 3-5 דקות יותר או עד שהאטריות רכות, תוך ערבוב מדי פעם.