קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מרק עגבניות צהוב צלוי

מרק עגבניות צהוב צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל קלוי צהוב מרק עגבניות. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפלים חריפים, מלח ופלפל, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מרק עגבניות צהוב צלוי, קלוי עגבניות צהובות Capellini, ו מרק שמש {מרק עגבניות בזיליקום צהוב} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות. לזרוק תפוחי אדמה עם ½ כפית שמן זית. מכסים את תבנית האפייה בנייר קלף ומניחים עגבניות, שום ותפוחי אדמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים במשך 30 דקות או עד סכין קל חודר את העגבניות ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
הסר מהתנור כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חום 1 כפית שמן זית על חום בינוני. Sautã© בצל בסיר עמוק או תנור הולנדי מעל במשך כ 8-10 דקות. בעוד הבצל הוא sautéing, להסיר את העור מן העגבניות, תפוחי אדמה ושום, בערך לקצוץ את כולם. לאחר הבצל מעט שקוף וחום בקצוות, מוסיפים את העגבניות, שום, תפוחי אדמה, מרק, אורגנו, פטרוזיליה וצ ' ילי. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
הסר את הסיר מן המבער, לאפשר להתקרר מעט ולאחר מכן להתחיל רסק עם בלנדר טבילה (או לעמוד בלנדר, אנא זכור לפרוק לשחרור קיטור). אני אוהב את המרק שלי קצת עבה כל כך פירה לעקביות הרצויה שלך. למעלה עם יוגורט יווני לקצת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף