העוף והנקניק של משפחת דופרה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 414 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, מים, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו מרק עוף ונקניקיות, עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף את העור מן תיפוף עוף ושדיים מבלי להסיר את העור, ולעשות כמה חתכים עמוקים בשר העוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2
מפזרים 1 כף של Cajun תיבול לתוך החתכים ועל הבשר, ולאחר מכן להחליף את העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
להקציף 1/2 כוס שמן זית ויין לבן יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את העוף לקערה גדולה, יוצקים את תערובת שמן הזית מעל, מערבבים למעיל, ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
תלת עצות, גזוז
6
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה עד שהנפט מנצנץ, ומחממים את חתיכות העוף מעל חום בינוני, עובדים בקבוצות במידת הצורך, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים את כל חתיכות העוף לתוך סיר מרק גדול, ויוצקים את המרק על העוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים את העוף עד למכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
בעוד העוף מתבשל, מניחים את הבצל, פלפל ירוק וסלרי למחבת עם 3 כפות שמן זית, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף והפלפלים התרככו, כ-8 דקות. הניחו בצד את תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הפוך רו: מערבבים קמח ושמן קנולה יחד במחבת nonstick, ערבוב התערובת יחד עד חלקה ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ גירוד התחתון של המחבת כדי למנוע שריפה. לאחר כ 5 דקות של ערבוב, רביכה תתחיל להפוך צבע זהוב חיוור, בעדינות בועה וקצף. מערבבים את רו עד שהוא הופך את הצבע של שוקולד חלב ונותן את ניחוח אגוזים, על 30 עד 40 דקות יותר. צפה בזהירות כי זה קל לשרוף את רביכה. משוך את המחבת מן המבער החם, ומערבבים עד roux מתקרר מפסיק לבשל, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מערבבים את תערובת הבצל וכוס 1 של מים רותחים לתוך הנביכה (להיזהר כדי למנוע פיזור), לחמם על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה, ולטפטף עד הנביכה ומים לשלב ולהיות סמיך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
יוצקים את רביכה מעובה לתוך הסיר עם העוף, מערבבים יחד, ומוסיפים 9 כוסות יותר של מים רותחים. מתבלים את הבמיה עם 2 כפיות נוספות של תיבול Cajun, או לטעום, ולהביא את המרק לרתיחה מתגלגלת. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
הסר את חתיכות העוף, ולקחת את בשר העוף מן העצמות, להשליך את העור והעצמות. תחזיר את בשר העוף למרק. מבשלים עוד 15 דקות, ואת לרפרף את שכבת השמן שנוצר על גבי גמבו.
בעוד הבמיה הוא רותח, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
מגישים גאמבו מעל אורז חם ומבושל עם זריזת נדיבה של בצל ירוק קצוץ על כל מנה.
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.