מרק עוף סיציליאני
מרק עוף סיציליאני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. אם יש לך עוף, ביצה לבן, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק עדשים סיציליאניname, מרק דגים סיציליאני, ו עוף סיציליאני.
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בתנור הולנדי 8 ליטר או סיר; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 2 שעות.
מניחים עוף בקערה; כיסוי וצינה. גזר קוביות; כיסוי וצינה. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. מכסה וצינה מרק לפחות 24 שעות. דל שומן מוצק מפני השטח, ולהשליך. מניחים בצד 8 מרק כוסות, שמירה על מרק שנותר לשימוש נוסף.
הסר עוף מעצמות; לחתוך לחתיכות בגודל ביס. להיפטר מעצמות.
מערבבים עוף, גזר, ומרק 8 כוסות בתנור ההולנדי; מביאים לרתיחה.
מוסיפים פסטינה, גבינת רומנו, מלח ופלפל; לבשל 5 דקות.
שלב ביצה לבן ביצה; מערבבים היטב, לאט לטפטף לתוך תערובת מרק רותח, ערבוב כל הזמן. מיד להסיר מהחום.