קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות54
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עם ירקות חורף וקציצות: Zuppa con Polpettine

מרק עם ירקות חורף וקציצות: Zuppa con Polpettine
מרק עם ירקות חורפיים וכדורי בשר: Zuppa con Polpettine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 827 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפלים, שמן זית, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כדורי בשר – Polpettine di Carne, ארוחת ערב: קציצות חזיר ולימון, ו מרק עם ירקות חורף וחומוס.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב בשר טחון, 1 ביצה, פירורי לחם, גבינה מגוררת, פטרוזיליה, שום, קמצוץ של מלח, ופלפל שחור. טופס לתוך כדורי בשר בערך בגודל של אגוז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
כדורי בשרכדורי בשר
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
שוםשום
אגוזי מלךאגוזי מלך
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חום 2 כפות שמן במחבת לטחון 12 עד 14 אינץ ' על חום בינוני חום הכדורים, עובד בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בסיר 2 ליטר, להביא את ציר העוף לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את escarole ומבשלים 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
5
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים 10 דקות יותר, או עד כדורי בשר מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
6
מניחים את הקמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נפרדת, לנצח את שאר 2 ביצים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מגלגלים את קוביות הלחם בקמח, ואז בביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
גלולגלול
8
במחבת 10 אינץ', מחממים את השמן 1/2 כוס הנותרים על חום בינוני גבוה ומטגנים את קוביות הלחם עד חום זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
מחלקים את המניה החמה, כדורי בשר וקוביות לחם בין 6 ל 8 קערות מרק מחוממות ומגישים, מעוטר בגבינה מגורדת נוספת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
כדורי בשרכדורי בשר
גבינהגבינה
מלאימלאי
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
13
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
14
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
15
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד 1 שבוע או להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחורפלפל שחור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחם יבש, קרום הוסר, לחתוך לקוביות 3/4 אינץלחם יבש, קרום הוסר, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים3גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס4מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2קילוגרםכנפי עוף, גב ועצמותכנפי עוף, גב ועצמות1ביצה, בתוספת 2 ביציםביצה, בתוספת 2 ביצים2קבוצותאסקרול, הליפונדה. אסקרול, הליפונדה.596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, פרוסשום, פרוס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר רזה מאוד הקרקע רזה (שילוב של בשר עגל חזיר)בשר רזה מאוד הקרקע רזה (שילוב של בשר עגל חזיר)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, בתוספת 2 כפותשמן זית כתית מעולה, בתוספת 2 כפות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1חבורהגבעולי פטרוזיליהגבעולי פטרוזיליה1חבורהפטרוזיליה, קצוץ דק להניב 1/4 כוספטרוזיליה, קצוץ דק להניב 1/4 כוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcaciocavallo מגורד טרי, או פקורינו או Parmigiano-רג'יאנוcaciocavallo מגורד טרי, או פקורינו או Parmigiano-רג'יאנו8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה