מרק עצמות ורוטב טבילה
מרק עצמות ורוטב טבילה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 42 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך קטע של זנגביל, עצמות מרק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו מרק עצם סיר חרס, איך לעשות מרק עצמות תוצרת בית, ו קר ושפעת קורע מרק עצם (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לדמם את הבשר: לשטוף את כל הבשר תחת מים זורמים קרים ומניחים בסיר.
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הבשר בכמה סנטימטרים.
מניחים את הסיר על חום בינוני ומבשלים עד כמעט לרתיחה, ואז לשפוך במהירות את כל הבשר לתוך מסננת ושופכים את כל המים.
מלא את הסיר שוב עם מים כדי לכסות בכמה סנטימטרים.
מניחים את הסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את היין, הג ' ינג ' ר והמלח. הפעל את החום נמוך ומבשל עד רך מאוד, לפחות 2.5 שעות. דלג על כל חלאה שעולה לפסגה.
כדי להפוך את רוטב הטבילה: טוסט פלפלים צ 'ילי ו peppercorns סצ' ואן, בנפרד, במחבת עם תחתית כבדה עד ששניהם ריחניים, 10 עד 20 שניות.
הסר ולתת מגניב. טוחנים למדיום עד עקביות עדינה במכתש ועלי ומניחים בקערת קרמיקה או בצנצנת זכוכית. בסיר קטן, מחממים את השמן עד שהוא חם אבל לא קרוב לעישון.
יוצקים את השמן על התבלינים קלויים וטחונים, ומוסיפים מלח לפי הטעם. שמן מוכן בדרך זו ניתן לשמור בארונות במשך שבועות.
דה-שומן מרק, או על ידי ברפרוף את השומן מלמעלה או על ידי המתנה למרק כדי לחזק לילה לפני הסרת גיליון השומן.
מגישים את המרק עם אטריות וירקות מבושלים, אם תרצה, ורוטב טבילה בצד.