מרק פירות ים, סגנון טריאסטה: ברודטו טריסטינו הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 656 קלוריות, 84 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חומץ יין, יין, צלופח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו מאכלי ים לבנים ברודטו, ג'וטה טריסטינה (שעועית ומרק כרוב כבוש מטריאסטה), ו מרק פירות ים בסגנון אמלפי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה ומוסיפים את השום והבצל. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד שהבצל והשום משחימים מעט ומתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים סלרי ומבשלים 5 דקות נוספות. מערבבים פנימה את החומץ ומצמצמים אותו לכמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערך
3
מוסיפים את היין ו -3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכניסים בזהירות את הדג לנוזל עם 1/2 הפטרוזיליה ומנמיכים את האש לרתיחה גבוהה. מכסים ברפיון ומבשלים עד שהדג מבושל לחלוטין, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
שימו לב שלא תערבבו את זה. הדג צריך להיות מוגש כולו. במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול, מוסיפים את המולים. כאשר המולים נפתחים, מערבבים פנימה את יתרת הפטרוזיליה ומגישים מיד, מטפטפים בשמן זית נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק