קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

מרק פירות ים, סגנון טריאסטה: ברודטו טריסטינו

מרק פירות ים, סגנון טריאסטה: ברודטו טריסטינו
מרק פירות ים, סגנון טריאסטה: ברודטו טריסטינו הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 656 קלוריות, 84 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חומץ יין, יין, צלופח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו מאכלי ים לבנים ברודטו, ג'וטה טריסטינה (שעועית ומרק כרוב כבוש מטריאסטה), ו מרק פירות ים בסגנון אמלפי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה ומוסיפים את השום והבצל. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד שהבצל והשום משחימים מעט ומתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים סלרי ומבשלים 5 דקות נוספות. מערבבים פנימה את החומץ ומצמצמים אותו לכמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
3
מוסיפים את היין ו -3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכניסים בזהירות את הדג לנוזל עם 1/2 הפטרוזיליה ומנמיכים את האש לרתיחה גבוהה. מכסים ברפיון ומבשלים עד שהדג מבושל לחלוטין, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
שימו לב שלא תערבבו את זה. הדג צריך להיות מוגש כולו. במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול, מוסיפים את המולים. כאשר המולים נפתחים, מערבבים פנימה את יתרת הפטרוזיליה ומגישים מיד, מטפטפים בשמן זית נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק