מרק שזיפים עם טרגון ואוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שזיף עם טרגון ו אוכמניות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אוכמניות, שלוש שניות, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מרק שזיפים עם קרח טרגון דבש, רוטב טרגון שזיפים, ו לרסק שזיפים טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה בקרח ומים ומניחים אותה בצד. להביא סיר בינוני של מלא מים לרתיחה. זרוק את השזיפים לתוך המים blanching אותם עד העור מתחיל לקבל מקומט, סדוק ומתחיל לקלף, 2 עד 3 דקות.
הסר שזיפים מהמים ומיד למקם אותם לאמבט קרח מוכן עד 4-5 דקות מגניב.
הסר שזיפים מאמבט קרח, הזמנת אמבט קרח.באמצעות האצבעות שלך בעדינות לקלף את השזיפים ולחתוך אותם מהבור בחתיכות.
מניחים את נתחי השזיף לסיר בינוני.
הוסף 4 עוז אוכמניות, יין, סוכר, טרגון, טריפל sec והמים לסיר. מכסים את המחבת, ומביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך, ולאפשר את הפרי להתבשל עד שזיפים מתפרקים, 15 עד 20 דקות.
הסר את המחבת מחום ולהעביר את התוכן לקערה נקייה. לאחר מכן מניחים את הקערה באמבט קרח שמור, תוך ערבוב מדי פעם, עד קר.
הסר sprigs טרגון מן התערובת הקרה. באמצעות בלנדר טבילה לרסס את התערובת עד חלקה למדי מקציף.
מגישים עם אוכמניות נוספות.