מרק תירס חריף יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גרידת תפוז, חלב סויה, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מדהימה. מרק תירס חריף, מרק תירס חריף, ו תירס חריף וצ'אודר סרטנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים את תירס השופג והתירס הטרי בסיר גדול עם היין והמים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל, השום, הפלפל הצהוב, הפלפל האדום ופלפל הג ' לפנו. מבשלים ומערבבים עד שהירקות התרככו והבצל הפך שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מערבבים את תערובת הפלפלים לסיר עם התירס יחד עם חלב הסויה, האורגנו וסלסת הצ ' יפוטלה. מחזירים את המרק לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים ללא כיסוי במשך 10 דקות. ממיסים את עמילן התירס ב 1/3 כוס מים צוננים, ומערבבים למרק המבעבע יחד עם הדבש, רוטב הסויה, גרידת התפוז ואבקת השום. מבשלים עוד 10 דקות כדי לעבות את המרק, תוך ערבוב לעתים קרובות.
חמין תירס עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג. צ ' אודר יכול להפיק תועלת מלבן פריך כדי לחתוך את המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. השרדונה הרחבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.