מרק בטטה אגוזים יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם מרק ירקות, עגבניות משומר, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: בטטה וניל אגוזים + מרק כרוב, מרק בטטה אגוזים עם הריסאן ותרד, ו תבשיל בטטה אגוזים.
מוסיפים את הבצל, פלפל וגזר ומבשלים, מערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את קאיין, פלפל שחור, שום וג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, מרק ועגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
* מחית את המרק בסיר באמצעות בלנדר טבילה או בבלנדר רגיל ב 2 קבוצות ולהחזיר את המרק לסיר.