מרק תפוחי אדמה וכרוב כפרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר, יין, קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מרק כרוב כפרי, מרק כרוב כפרי, ו שעועית, מרק בקר וכרוב.
הוראות
1
בסיר מרק, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד פריך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל והכרישה ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרככו, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
קשרו את גבעולי הפטרוזיליה, את עלי הקורנית ואת עלי המפרץ בחוט, הוסיפו לסיר יחד עם תפוחי האדמה והמניה. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד תפוחי האדמה רכים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהכרוב רך, 10 עד 15 דקות יותר. תשליך את צרור העשבים. מערבבים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, במחבת בינונית, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הלחם והשום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד קרוטונים הם חום זהוב, 6 דקות; להשליך את השום. מתבלים במלח ומפזרים פטרוזיליה.