תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה סיציליאני ומרק פסטה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 479 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם tubetti, יוקון זהב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), פסטה סיציליאנית, ו סלט פסטה סיציליאני.
הוראות
1
בסיר, לבשל את הבצל בשמן על חום מתון, ערבוב, עד רק התרכך, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק, פלפל כתוש ו 5 כוסות מים. מכסים ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 10 דקות. מערבבים את העגבניות ועשבי תיבול ומבשלים 1 דקה יותר. מתבלים במלח ומגישים עם מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
מרק דגים
תפוח אדמה
פלפל
עגבנייה
עשבי תיבול
פסטה
מים
מלח
3
המלצת יין: 1995 Corvo Bianco או 1995 Regaleali Bianco, שניהם מסיציליה.