קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק תפוחי אדמה ופסטה סיציליאני

מרק תפוחי אדמה ופסטה סיציליאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה סיציליאני ומרק פסטה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 479 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם tubetti, יוקון זהב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), פסטה סיציליאנית, ו סלט פסטה סיציליאני.

הוראות

1
בסיר, לבשל את הבצל בשמן על חום מתון, ערבוב, עד רק התרכך, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק, פלפל כתוש ו 5 כוסות מים. מכסים ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, על 10 דקות. מערבבים את העגבניות ועשבי תיבול ומבשלים 1 דקה יותר. מתבלים במלח ומגישים עם מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מרק דגיםמרק דגים
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
עשבי תיבולעשבי תיבול
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
3
המלצת יין: 1995 Corvo Bianco או 1995 Regaleali Bianco, שניהם מסיציליה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין