קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

נאצ'וס

נאצ'וס
צריך ללא גלוטן הר ד ' אובר? נאצ'וס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. ציון זה מוצק. נסו כדור פארק נאצ'וס מ' האולטימטיבי נאצ'וס, ארוחת בוקר נאצ'וס מחבת מ' האולטימטיבי נאצ'וס, ו נאצ'וס; חריף נאצ' וס טודוס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים מחצית מהצ ' יפס בכלי קדירה רדוד גדול או על מגש אטום לתנור. למעלה עם חצי שעועית, בכפיות קטנות, ומפזרים עם חצי צ ' ילי. חזור על הפעולה עם שאר הצ 'יפס, השעועית והצ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
מפזרים את החלק העליון של הנאצ ' וס עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4
אופים עד לחימום והגבינה נמסה, כ -3 עד 5 דקות. מעל את הנאצ ' וס עם בובות השמנת החמוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים את השמן לסיר גדול עם תחתית כבדה לעומק של כ -2 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מניחים מדחום לטיגון עמוק בסיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מחממים את השמן על אש בינונית עד 360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
בינתיים, ערמו את הטורטיות, וחתכו את הערימה לשישיות להכנת צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
להעלות את החום גבוה. עובדים בקבוצות, מטגנים את הצ ' יפס, הופכים אותם בעזרת רחפן או כף מחוררת, עד להזהבה, כ -2 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הצ ' יפס לתבנית מרופדת במגבת נייר לניקוז. (להחזיר את שמן לטמפרטורה הנכונה בין קבוצות.) מצננים ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
SkimmerSkimmer
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מגישים.
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מברישים את שני צידי הטורטיות בשמן. עורמים את הטורטיות וחותכים את הערימה לשישיות ליצירת צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מורחים את הצ ' יפס בשכבה אחת על שני ניירות אפייה גדולים ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
אופים עד להזהבה ופריכה, מסובבים את ניירות האפייה פעם אחת, בערך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מגישים.
16
בקערה קטנה מועכים שני שליש מהשעועית בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה. שמרו את כל השעועית בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד להשחמה קלה, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
מוסיפים את השום ומבשלים תוך ערבוב של 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
19
מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד ריחני, כ 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20
מוסיפים את השעועית המרוסקת וחצי המרק ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד להסמכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
21
מוסיפים את השעועית השלמה ואת המרק שנותר ומבשלים כ -4 עד 5 דקות נוספות עד להסמכה אך לא דביקה. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים פנימה את הכוסברה הטרייה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
22
מגישים.

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'יפס טורטיה תירס לבן תוצרת בית, מטוגן או אפוי, מתכונים עוקביםצ'יפס טורטיה תירס לבן תוצרת בית, מטוגן או אפוי, מתכונים עוקבים439אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית פינטו, מנוקז ושטוףשעועית פינטו, מנוקז ושטוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף, תוצרת בית או משומר דל נתרןמרק עוף, תוצרת בית או משומר דל נתרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי כוסברה טריים קצוצים (כוסברה) (לא חובה)עלי כוסברה טריים קצוצים (כוסברה) (לא חובה)4ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס גבינת מונטריי ג'ק מגורדת דק (בערךכוס גבינת מונטריי ג'ק מגורדת דק (בערך3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ2poblano chiles, קלויים, קלופים, זרע, חתוךpoblano chiles, קלויים, קלופים, זרע, חתוך6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח משובחמלח משובח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון126-inchsטורטיות תירס (6 אינץ') (רצוי לבנות)טורטיות תירס (6 אינץ') (רצוי לבנות)126-inchsטורטיות תירס 6 אינץ ' (עדיף לבן)טורטיות תירס 6 אינץ ' (עדיף לבן)2עד 4 צ'ילי ג' לפנו משומר, כבוש, נבע ופרוס דק לרוחבעד 4 צ'ילי ג' לפנו משומר, כבוש, נבע ופרוס דק לרוחב

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר עם 4.3 מתוך דירוג כוכבים 5 נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט פינו נואר היומי נפתח בניחוח עדין של דובדבן שחור ואוכמניות, יחד עם הארומה הטעימה של קסיס ופלפל אדום. בפה הוא מציג את עצמו טרי ופירותי עם מתח על החיך ואורך עדין. זהו ביטוי אלגנטי של ריינגאו פינו נואר.