נזיד עוף לבבי
נזיד עוף לבבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 233 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שום, קומץ קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל שיכר עוף לבבי עם ירקות, נזיד פוזולי עוף לבבי, ו תבשיל עוף לבבי עם כופתאות (בישול 2) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, לשלב בצל, שום, גזר, עוף וקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
הוסף מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. דלג וזרוק כל חלאה שעשויה להגיע לפסגה.
מבשלים עד הבשר של העוף נופל את העצם עם כמעט ללא לחץ מן המזלג, על 1 עד 1 1 1/2 שעות.
הסר את חתיכות העוף לצלחת. השתמש 2 מזלגות כדי להפריד את הבשר מן העצם.
מוסיף את הבשר בחזרה לסיר.
מוסיף את תפוחי האדמה, לבשל עד מזלג מכרז, על 20 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה, מבשלים עד פריך במכרז, על 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום, להוסיף רוטב חם, מלח ופלפל לפי הטעם.