קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות42
מגזין

ניו יורק סטייק עם כתום בורבון זיגוג

ניו יורק סטייק עם כתום בורבון זיגוג
סטייק סטריפ ניו יורק עם זיגוג בורבון כתום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 1 מנות עם 2782 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 135 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, מלח ופלפל, בורבון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב בורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן בורבון שוקולד קאפקייקס עם ציפוי פקאן חמאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו סטייק צלע צלוי עם זיגוג צ'אטני-בורבון, לחמניות דביקות של פקאן עם זיגוג כתום ובורבון, ו צלעות ארומטיות צלויות בתנור עם זיגוג בורבון וכתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לגובה ותנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית שלבו תיבול קייג ' ון, קאיין, מלח, פלפל ו -2 כפות שמן קנולה. משפשפים תערובת משני צידי הסטייק. במחבת מטגנת צורבים סטייק למשך 7 דקות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים סטייק בשקית ניילון כדי לכבוש במשך שעה 1 במקרר. לאחר הכבישה במשך שעה 1, להסיר סטייק מהמקרר ולתת לשבת במשך 15 דקות. גריל סטייק במשך 12 דקות (6 דקות בכל צד).
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוציאים מהגריל בעזרת מלקחיים ומניחים לנוח 8 עד 12 דקות. בעזרת כף הגשה, מוסיפים זיגוג בורבון כתום לסטייק.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה הקפיצו את שאלוט ב -2 כפות חמאה עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מקציפים פנימה את הבורבון, התפוזים, הסוכר החום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומוסיפים ציר בקר. מבשלים עד שהתערובת היא עקביות דמוית רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלאי בשרמלאי בשר
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מסירים מהאש.
8
מקציפים פנימה את 2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. טינגה ריו רזרב מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
טינגה ריו רזרב מרלו
טינגה ריו רזרב מרלו
רובי בצבע אדום עם תווים של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי והחיך מסיים בטאנינים עגולים רכים. מוסמך בר קיימא ומוסמך טבעוני.