ניוקי דלעת ריקוטה
מתכון דלעת ריקוטה ניוקי יכול להתבצע בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 646 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מרווה, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ניוקי דלעת ריקוטה עם חמאה חומה וניל, ניוקי דלעת עם ברוקולי Rabe ו ריקוטה מעושן, ו ניוקי ריקוטה.
הוראות
הפוך את בצק ניוקי ריקוטה דלעת:
מערבבים את מחית הדלעת, ריקוטה, פרמזן, ביצים ומלח יחד בקערה גדולה.
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים היטב עם הידיים. הבצק צריך להיות דביק מאוד, בלתי אפשרי לעבוד.
מוסיפים עוד חצי כוס קמח ומערבבים את זה פנימה — אתה רוצה שהבצק עדיין יהיה דביק למדי, אבל גמיש מספיק כדי לעצב לתוך בול עץ גדול.
אם זה לא, לשמור על הוספת קצת קמח בכל פעם עד שתוכל לקבל בצק רך כי יהיה rollable. זה לא צריך לדרוש יותר מ 4 כוסות קמח. מכסים את הבצק במגבת לחה.
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף מספיק מלח אליו כך המים טעם מלוח.
תן לזה להתבשל בזמן שאתה עושה את הניוקי.
מרדדים את הבצק וחותכים את הניוקי: כדי להפוך את הניוקי, להפיץ קצת קמח על משטח עבודה גדול ויש לי יותר קמח מוכן.
חותכים את יומן הבצק לארבעה חלקים שווים.
קח חתיכה אחת וחתוך אותה לשניים.
מגלגלים את חתיכת הבצק לנחש בעובי של 1/2 אינץ', ואז חותכים אותו לחתיכות על רוחב המזלג.
השתמש בחלק האחורי של מזלג כדי ליצור חריצים בניוקי: אבק הניוקי עם קצת קמח, ולאחר מכן להשתמש באצבע אחת כדי לדחוף את הכופתה עד על הקוצים של מזלג.
תן לניוקי לרדת חזרה אל משטח העבודה.
זה עושה שני דברים: זה הופך את הכופתה לדקה וקלה יותר, וזה יוצר שקעים ורכסים שהרוטב יכול להיאחז בהם.
אם כל זה יותר מדי טרחה בשבילך, לדלג על זה. הניוקי לא יהיה כל כך טוב, אבל עדיין יהיה להם טעם טוב.
מרתיחים את הניוקי: באמצעות מרית מתכת, בעדינות להרים כמה ניוקי בכל פעם ושחרר אותם לתוך המים. להגביר את החום לרתיחה מתגלגלת.
מרתיחים אלה ניוקי עד שהם צפים, ואז להסיר אותם עם כפית מחוררת או skimmer עכביש.
הניחו את הניוקי המבושל על תבנית אפייה וזרקו עם מעט שמן זית כדי שלא יישארו יחד.
חזור! עכשיו לחזור לחלק הגדול הבא של בצק ולחזור על התהליך. חשוב להרתיח ניוקי בקבוצות קטנות כך שהם לא נדבקים זה לזה.
ניוקי מוקפץ בחמאה: כאשר כל הניוקי מיוצרים, מחממים את החמאה על חום בינוני-גבוה עד שהיא מפסיקה להקציף.
הוסף מספיק ניוקי למחבת כדי לכסות אותו בשכבה אחת. אל תתנו להם להיערם אחד על השני.
תן להם לטגן ללא הפרעה במשך 90 שניות.
מפזרים חצי מרווה על המחבת. מבשלים עוד דקה, ואז להפוך על צלחות. חזור עם הניוקי הנותרים.
להתחמם בתנור: אם אתה צריך לעשות את זה בכמה קבוצות, לשמור על ניוקי סיים על תבנית אפייה בתנור להגדיר על חם.
מגישים ברגע שהם כל נעשה, מאובק עם פלפל שחור ומלח כמהין, אם יש לך את זה.