קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ניוקי דלעת ריקוטה

ניוקי דלעת ריקוטה
מתכון דלעת ריקוטה ניוקי יכול להתבצע בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 646 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מרווה, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ניוקי דלעת ריקוטה עם חמאה חומה וניל, ניוקי דלעת עם ברוקולי Rabe ו ריקוטה מעושן, ו ניוקי ריקוטה.

הוראות

1
הפוך את בצק ניוקי ריקוטה דלעת: 
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
לפי עוגהלפי עוגה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
מערבבים את מחית הדלעת, ריקוטה, פרמזן, ביצים ומלח יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים היטב עם הידיים. הבצק צריך להיות דביק מאוד, בלתי אפשרי לעבוד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים עוד חצי כוס קמח ומערבבים את זה פנימה — אתה רוצה שהבצק עדיין יהיה דביק למדי, אבל גמיש מספיק כדי לעצב לתוך בול עץ גדול.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
אם זה לא, לשמור על הוספת קצת קמח בכל פעם עד שתוכל לקבל בצק רך כי יהיה rollable. זה לא צריך לדרוש יותר מ 4 כוסות קמח. מכסים את הבצק במגבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף מספיק מלח אליו כך המים טעם מלוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
תן לזה להתבשל בזמן שאתה עושה את הניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
8
מרדדים את הבצק וחותכים את הניוקי: כדי להפוך את הניוקי, להפיץ קצת קמח על משטח עבודה גדול ויש לי יותר קמח מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
חותכים את יומן הבצק לארבעה חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
קח חתיכה אחת וחתוך אותה לשניים.
11
מגלגלים את חתיכת הבצק לנחש בעובי של 1/2 אינץ', ואז חותכים אותו לחתיכות על רוחב המזלג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
השתמש בחלק האחורי של מזלג כדי ליצור חריצים בניוקי: אבק הניוקי עם קצת קמח, ולאחר מכן להשתמש באצבע אחת כדי לדחוף את הכופתה עד על הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
13
תן לניוקי לרדת חזרה אל משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
14
זה עושה שני דברים: זה הופך את הכופתה לדקה וקלה יותר, וזה יוצר שקעים ורכסים שהרוטב יכול להיאחז בהם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
אם כל זה יותר מדי טרחה בשבילך, לדלג על זה. הניוקי לא יהיה כל כך טוב, אבל עדיין יהיה להם טעם טוב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
16
מרתיחים את הניוקי: באמצעות מרית מתכת, בעדינות להרים כמה ניוקי בכל פעם ושחרר אותם לתוך המים. להגביר את החום לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
17
מרתיחים אלה ניוקי עד שהם צפים, ואז להסיר אותם עם כפית מחוררת או skimmer עכביש.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
18
הניחו את הניוקי המבושל על תבנית אפייה וזרקו עם מעט שמן זית כדי שלא יישארו יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
19
חזור! עכשיו לחזור לחלק הגדול הבא של בצק ולחזור על התהליך. חשוב להרתיח ניוקי בקבוצות קטנות כך שהם לא נדבקים זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20
ניוקי מוקפץ בחמאה: כאשר כל הניוקי מיוצרים, מחממים את החמאה על חום בינוני-גבוה עד שהיא מפסיקה להקציף.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
21
הוסף מספיק ניוקי למחבת כדי לכסות אותו בשכבה אחת. אל תתנו להם להיערם אחד על השני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
22
תן להם לטגן ללא הפרעה במשך 90 שניות.
23
מפזרים חצי מרווה על המחבת. מבשלים עוד דקה, ואז להפוך על צלחות. חזור עם הניוקי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
24
להתחמם בתנור: אם אתה צריך לעשות את זה בכמה קבוצות, לשמור על ניוקי סיים על תבנית אפייה בתנור להגדיר על חם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
25
מגישים ברגע שהם כל נעשה, מאובק עם פלפל שחור ומלח כמהין, אם יש לך את זה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.