נפוליאון מרנג עם גלידת ליים ואוכמניות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? נפוליאון עם גלידת לימון ואוכמניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. אם יש לכם אוכמניות, סוכר, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: נפוליאון מרנג עם גלידת ליים ואוכמניות, לימון וסיד קרם Parfaits עם אוכמניות, ו כוסות מרנג עם קרם ליים וגרגרים טריים.
הוראות
מחממים תנור ל 79° וקו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. הפוך תבנית עבור מקצפת. ראשית, לעקוב אחר ריבוע 5 אינץ מקרטון לחתוך לגודל. לאחר מכן לעקוב אחר ריבוע 3 אינץ ' במרכז, לגזור עם x-Acto או סכין השירות.
לנצח לבנים עם מלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף חצי סוכר, להכות במהירות גבוהה, ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מקפלים הנותרים סוכר בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים על 1 כפית מרנג על פינות של כל פיסת קלף ולהפוך נייר מעל, לחיצה על פינות לדבוק קלף על גיליונות אפייה.
החל בפינה 1, למקם תבנית שטוחה נגד 1 תבנית אפייה כפית מרנג כף גדושה למרכז. מחזיק תבנית למטה בחוזקה, להפיץ מרנג באופן שווה עם מרית אופסט למלא פתיחה, ולאחר מכן בעדינות להרים תבנית ישר מן הגיליון כדי להפוך קצה נקי. טופס 17 מרנג יותר באותו אופן (9 לכל גיליון), גירוד מרנג עודף מן התבנית לפי הצורך. תשליך שאריות מקצפת.
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור עד יבש למגע, חיוור מאוד, פריך, על 1 1/4 שעות. מרנג קריר על יריעות 5 דקות, ולאחר מכן לקלף בזהירות מרנג מן קלף ולהעביר מתלים להתקרר.
גרגרי פירה עם סוכר (לפי הטעם) בבלנדר או מעבד מזון, ולאחר מכן כוח דרך מסננת עדינה לתוך קערה כדי להסיר זרעים.
מפזרים 6 ריבועי מרנג עם סוכר ממתקים. שים 1 ריבוע מרנג לא מסוכר על כל אחד 6 צלחות העליון עם כפות קטנות של גלידה וגרגרים, ולאחר מכן לכסות עם כיכר מרנג מסוכר. כפית מנה של קצפת על כל נפוליאון וגרר קצת גרידת ליים מעל. מחלקים רוטב בין צלחות.
* מרנג (ללא סוכר ממתקים) יכול להתבצע 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * רוטב אוכמניות ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.