נקניק טרי וברוקולי ראבה (סלסיצ'ה פריארלי)
נקניק טרי וברוקולי ראבה (סלסיצ'ה פריארלי) עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון הקטוגני הזה יש 882 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה מוצק. נסו ברוקולי ראבה ונקניק, ריזוטו נקניק וברוקולי, ו נקניק איטלקי וברוקולי ראבה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב מערבבים יחד את כתף החזיר והפנצ ' טה בידיים עד לערבוב טוב.
מוסיפים פלפל, מלח, יין, אורגנו ופתיתי צ ' ילי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, שוב בידיים. עבדו כאן במהירות כדי שטמפרטורת הגוף לא תשנה את מרקם השומן.
הגדר את חומר הנקניקיות והניח את המעטפת מעל מזין המשפך. אם אין לכם מילוי נקניקיות, צרו את הנקניק לבולי עץ של 1/4 קילו ביד. אם משתמשים במילוי נקניקיות, ממלאים את הנקניקיה בתרמילים, מסובבים כל 3 1/2 עד 4 אינץ', כדי להניב נקניקיות של 4 אונקיות, ויוצרים 22 עד 25 נקניקיות. דוקרים את כולם בעזרת מחט ומניחים בצד במקום קריר.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. הקימו אמבט קרח ליד הכיריים. מלבנים את ראב הברוקולי למשך 2 דקות, מתרעננים באמבט הקרח ומסננים.
מכניסים את הנקניקיות הדקורות לתבנית חסינת תנור וצולים עד לבישול באמצע הדרך, 5 דקות לכל צד.
מניחים את התבנית על אש בינונית וממשיכים לבשל עד שהנקניקיות מזהיבות עמוק, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את ראבי השום והברוקולי, תוך ערבוב, מבשלים עד שרבי הברוקולי חם, 5 עד 7 דקות נוספות. בינתיים, על מגש סדין קטן, צולים את פירורי הלחם מתחת לצלייה עד להזהבה.
מוציאים לקערה קטנה, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. עורמים את ראב הברוקולי על צלחת, מפזרים את פירורי הלחם, מניחים את הנקניקיות ליד ראב הברוקולי ומגישים.