נקניקיות פטריות מניקוטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את מניקוטי פטריות הנקניקיות. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 547 קלוריות. אם יש לכם קליפות מניקוטי, בצל ירוק, חלב מתאדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פטריות מניקוטי, מניקוטי בקר ופטריות, ו מניקוטי עוף ופטריות.
הוראות
מבשלים קליפות מניקוטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת הקפיצו בצל ושום בחמאה עד שהם רכים.
מסננים פגזים ומניחים בצד.
מעבירים תערובת פטריות לקערה; מערבבים פנימה את הנקניקיה, המרק, השמנת החמוצה והפלפל. דברים לקליפות מניקוטי.
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
לרוטב, בסיר, מחממים את החלב, הפטריות והפטרוזיליה.
מסירים מהאש; מוסיפים 1-1 / 2 כוסות גבינה, תוך ערבוב עד להמסה.
יוצקים מעל פגזים ממולאים.
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.