קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות6
מגזין

נשיקה צרפתית כמהין

נשיקה צרפתית כמהין
נשיקה צרפתית כמהין נטול גלוטן, משקה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 155 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד חלב, קליפת תפוז, שמנת מתוקה כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. נסו נשיקה צרפתית, נשיקה צרפתית, ו נשיקה צרפתית מרגריטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שוקולד לבן בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים 1/3 כוס שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים מעל שוקולד לבן; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים קליפת תפוז לחלץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
גרידה כתומהגרידה כתומה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים שוקולד חלב בקערה קטנה אחרת. באותו סיר, הביאו את השמנת שנותרה רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים מעל שוקולד חלב; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים את שתי התערובות לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם. מקררים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
ליצירת מרכזים, קחו 1-1 / 2 כפיות מכל תערובת שוקולד ועיצבו לכדור דו-גוני, בערך 1 אינץ'. סיבוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בנייר שעווה; מכסים ומכניסים למקרר לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
בסיר כפול או בקערת מתכת מעל מים רותחים, הקציפו שוקולד חצי מתוק עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים כמהין בשוקולד; אפשר עודף לטפטף. מחזירים לניירות אפייה; מזלפים שוקולד נוסף לפי הצורך. מקררים עד להתייצבות. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)