נתחי עוף מטוגנים בתנור עם רוטב בוטנים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 134 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאת בוטנים, חלב, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. נסו נתחי עוף מטוגנים בתנור ברוטב בוטנים, תנור בוטנים-עוף מטוגן ברוטב ג'ינג'ר הדר, ו חתיכות עוף פריכות עם רוטב בוטנים תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 204°. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם רדיד. ב 2-quart resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, מערבבים דגנים, תערובת ביסקוויק, פפריקה, מלח ופלפל. לנער על 6 חתיכות עוף בכל פעם בשקית עד מצופה. לנער את כל פירורים נוספים; מקום חתיכות עוף במחבת. ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חתיכות עוף
תרסיס בישול
תערובת אפייה
פפריקה
דגני בוקר
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
2
אופים חשוף 20 עד 25 דקות או עד ציפוי הוא פריך ומיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170f).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מיץ
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', לערבב מרכיבים רוטב. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה להתעבות.