קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

סביצ'ה פרואנו

סביצ'ה פרואנו
סביצ'ה פרואנו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, תפוחי אדמה, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, . Cebiche Peruano, שעועית פרואנו שיכורה עם כוסברה ובייקון, ו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה ובטטות בסיר ומכסים במים. מבשלים עד תפוחי האדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, ואז לנקז, ולהניח בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את הבצל פרוס בקערה של מים חמים, לתת לעמוד 10 דקות, ואז לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים, מניחים את מיץ ליים, סלרי, כוסברה, וכמון לתוך קערה של בלנדר, ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את התערובת לתוך קערת זכוכית גדולה, ומערבבים את השום ופלפל habanero. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים את הטילפיה החתוכה והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אמנוןאמנון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להפריש להשרות במשך שעה, ערבוב מדי פעם. פירות הים נעשה ברגע שהוא הופך מוצק ואטום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
6
כדי לשרת, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לפרוסות. מערבבים את הבצלים לתוך תערובת הדגים. קערות הגשה עם עלי חסה. כפית את סביצ ' ה עם המיץ שלה לתוך הקערות ומקשטים עם פרוסות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)