סבתא של עוף ומילוי
המילוי של סבתא עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך חלב, מים, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו הודו עם המילוי של סבתא, המילוי המפורסם של סבתא רבא, ו התרנגולת של סבתא אנני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מסדרים חתיכות חזה עוף בתבנית האפייה. מביאים מים וחמאה כוס 1 לרתיחה בסיר גדול, ערבוב עד החמאה נמסה; מערבבים מלית קלות לערבב לתוך מים וחמאה ו fluff עם מזלג.
מורחים את המילוי על חתיכות חזה עוף.
מערבבים גרגרי בוליון עוף לתוך 1/2 כוס מים חמים עד מומס; להפריש.
להמיס 6 כפות חמאה בסיר על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל בחמאה החמה עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים קמח לתוך חמאה ובצל, מועכים את הקמח עם החמאה עם החלק האחורי של כף עד חלקה דמוי להדביק.
לטאטא מרק עוף לתוך תערובת חמאה וקמח, ואחריו חלב.
חום עד הרוטב הוא עבה וחלק, 5 עד 10 דקות, לטאטא כל הזמן. רוטב העונה עם מלח ופלפל שחור.
יוצקים רוטב על מילוי ועוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים ואת המנה מבעבעת, כ 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).