קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

סבתא של עוף ומילוי

סבתא של עוף ומילוי
המילוי של סבתא עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך חלב, מים, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו הודו עם המילוי של סבתא, המילוי המפורסם של סבתא רבא, ו התרנגולת של סבתא אנני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים חתיכות חזה עוף בתבנית האפייה. מביאים מים וחמאה כוס 1 לרתיחה בסיר גדול, ערבוב עד החמאה נמסה; מערבבים מלית קלות לערבב לתוך מים וחמאה ו fluff עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
תערובת מליתתערובת מלית
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מורחים את המילוי על חתיכות חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מילוימילוי
מורחיםמורחים
4
מערבבים גרגרי בוליון עוף לתוך 1/2 כוס מים חמים עד מומס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון עוףגרגרי בוליון עוף
מיםמים
5
להמיס 6 כפות חמאה בסיר על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל בחמאה החמה עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים קמח לתוך חמאה ובצל, מועכים את הקמח עם החמאה עם החלק האחורי של כף עד חלקה דמוי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
לטאטא מרק עוף לתוך תערובת חמאה וקמח, ואחריו חלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
חום עד הרוטב הוא עבה וחלק, 5 עד 10 דקות, לטאטא כל הזמן. רוטב העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים רוטב על מילוי ועוף.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים ואת המנה מבעבעת, כ 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור