סופס יכול להיות רק תוספת אתם מחפשים. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם בצל, שום, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו סופס דה פולו קון פריג'ולס (עוף עם שעועית), סופס, ו סופס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מכניסים את מסה הרינה לקערה גדולה, שופכים פנימה את המים ונכנסים לשם בידיים, תוך לישה עד לקבלת בצק אחיד. זה צריך לקחת רק דקה או שתיים. אתה רוצה בצק נחמד ולח, אז עבד במעט יותר מים חמים אם הוא יבש. אם זה דביק, לעבוד קצת יותר מאסה הרינה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שוברים את הבצק לארבע חלקים שווים ומגלגלים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4
שים את הכדורים על צלחת או קרש חיתוך ומכסים אותם בניילון נצמד כדי שהבצק לא יתייבש. אחד בכל פעם, מרדדים אותם בעזרת מערוך או בקבוק יין נקי עד שהם עיגול דק בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מברישים מעט מהשמן הצמחי על מחבת או קומל ומחממים אותו על אש בינונית-גבוהה עד שהוא טוב וחם. מוסיפים בזהירות את הסופה הראשונה ומבשלים אותה עד להופעת שלפוחיות חומות קטנות בתחתית, בערך 45 שניות. הפוך אותו בעזרת מרית ובשל עוד 30 עד 45 שניות. הפוך אותו שוב, ספר עד 10 והעביר לתבנית האפייה המרופדת במגבת. שמור על חום בתנור. חזור על הפעולה עם 3 הסופים הנותרים (הוסף עוד מעט שמן אם אתה צריך), ושמור אותם בתנור עד שאתה מוכן להגיש אותם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
יוצקים כמה כפות מהשמן למחבת ומוסיפים את הצ ' ילי, השום והבצל. מניחים את המחבת על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את הויטלקוצ 'ה (או הפטריות) יחד עם קורט מלח טוב ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהחויטלקוצ' ה מחומם, כ -5 דקות (או עד שהפטריות מעט שחומות ומבושלות, כ -10 דקות). מורידים את התערובת מהאש ומערבבים פנימה את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
סדר את הסופים שלך על מגש. מכסים בשכבה דקה של עגבנייה צלויה-צ 'ילה דה ארבול סלסה, הויטלקוצ' ה או פטריות, טפטוף של קרמה פרסקה ומפזר פרסקו קווזו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
Queso Fresco
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרם מקסיקני
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
9
מגישים את הסלסה שנותרה בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
10
מחממים את הדוד.
11
שים את העגבניות על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהעגבניות נחמדות וחרוכות, 10 עד 12 דקות. הוציאו את העגבניות, הניחו להן להתקרר רק עד שתוכלו להתמודד איתן, החליקו מהקליפות וחתכו את הליבות הקשות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
העבירו את העגבניות לקערה גדולה (אל תעזו לשכוח את מיץ העגבניות שדלף החוצה והצטמצם למדהים על נייר האפייה), ואז קוצצים אותם בערך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
בזמן שהעגבניות צלויות, מחממים מחבת יבשה על אש בינונית וצולים את הצ ' ילי (בקבוצות, במידת הצורך), הופכים אותם מדי פעם, עד שהם פשוט מתחילים לעשן, בערך 5 דקות. הניחו אותם בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מכניסים את שמן הזית, השום והבצל לסיר, מניחים אותו על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל רך, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים את הצ ' ילי הקלוי, העגבניות ו -2 כוסות המים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 12 דקות, כך שהטעמים יתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
16
תן לזה להתקרר קצת.
17
מעבירים בזהירות את התערובת לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים את הכוסברה, המלח והפלפל והמחית עד שהתערובת חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
19
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת בינונית לקערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
מגישים בטמפרטורת החדר או מעט צונן. אחסן את הסלסה במקרר, מכוסה היטב, עד שבוע, או במקפיא למשך חודש.