סטייק בשר צבי מטוגן במחבת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטייק צבי מטוגן במחבת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל 673 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו שקדי בקר, שמן קנולן, מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו סטייק חצאית תנור אחד עם ברוקוליני ושעועית לבנה, מרינדת סטייק בשר צבי, ו סטייק בשר צבי בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
משטחים בשר צבי ל-1/4 אינץ'. עובי.
מניחים מלוחים בקערה רדודה. בקערה רדודה אחרת מקציפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל. מצפים בשר צבי עם מלוחים, ואז טובלים בתערובת ביצים ומצפים פעם שנייה במלוחים.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים בשר צבי בשמן בקבוצות במשך 2-3 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).