סטייק טוב ועוגת כליות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת סטייק וכליות (או פטריות) , המהפך האולטימטיבי: סטייק ופאי כליות, ו ארוחת יום ראשון: סטייק ועוגת כליות.
הוראות
חשוב לבשל את הבשר יום קדימה, כך שאתה יכול להשליך כל שומן שעלה למעלה, וכדי שהמאפה לא יירד אל מול מילוי חם מדי, כך עד 48 שעות קדימה-להפוך את המאפה. קורעים את הקמח וקורט של מלח ים משובח יחד במשך כמה שניות במעבד מזון, ואז מוסיפים את החמאה ואת השפיך עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם גסים.
לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 3 כפות מים ו יז עם הבצק עד שהוא נאסף בכדור. לעטוף בניילון נצמד ולהשאיר אותו לנוח במקרר לפחות שעה אחת.
Cut לחצן פטריות בגודל אונות כליות מהליבה המרכזית הלבנה (השלכה).
חותכים את הבשר לקוביות בגודל ביס וחותכים את הפטריות לחתיכות.
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה. לזרוק את הכליה ומטגנים עד בצבע קל. עצה למסננת לנקז.
לנגב את המחבת ולהחזיר אותו לחום בינוני נמוך, הוספת 25g/1oz של החמאה 1 כף שמן. עצה בבצל ומטגנים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך מעט זהוב.
העברה לתבשיל גדול, באמצעות כף מחוררת.
מחממים התנור ל 160c / גז 3 / מאוורר 140C. להטות את 85g/3oz קמח לתוך שקית פלסטיק גדולה, ואת העונה אותו בנדיבות. לזרוק את הבשר ולנער עד קל floured.להחזיר את המחבת לחום mediumhigh, הוספת קצת יותר שמן וחמאה במידת הצורך. לנער את כל עודף קמח (שומר אותו) ואז מטגנים את הבשר בקבוצות עד זהוב חום. כמו כל אצווה נעשה, להעביר אותו התבשיל.
מוסיפים עוד שמן וחמאה למחבת במידת הצורך, מטגנים את הפטריות במשך כ 2 דקות עד שמתחילים לנבול, ואז מוסיפים אותם לתבשיל עם הכליות מנוקזות, מים חמים, אבקת מרק ועלה דפנה, בתוספת הקמח העודף בשקית אם אתה אוהב רוטב עבה. מערבבים היטב, מכסים ומבשלים בתנור במשך 75-90 דקות עד שהבשר רך והרוטב עבה. מגניב ביסודיות, ואז לשים במקרר (רצוי בן לילה) כך כל שומן יהיה לגבש אותו ואז ניתן ברפרוף את ולהשליך.
בבוקר-להחזיר את הבצק כדי לקרר את טמפרטורת החדר, ואז לגלגל אותו דק על משטח משומר. הפוך צלחת עוגה עמוקה 28-30x23cm, 6.5 ס " מ על המאפה. נפשית להוסיף 1cm נוסף בכל סיבוב, ולאחר מכן להשתמש בצלחת כמדריך לחתוך את מכסה המאפה. מן השרידים, לחתוך מספיק רצועות 6cm רחב של מאפה ללכת מסביב לצלחת הם צריכים לכסות את השפה השטוחה ועל חצי הדרך למטה את הקרביים.
חמאה קלה על שולי המנה, קו זה עם רצועת (ים) של מאפה, איטום כל מצטרף עם טיפה של מים. למרוח חמאה על כתפיו של מגייס עוגות או כוס ביצה הפוכה ולעמוד באמצע. כף בתערובת הבשר לבוא ברמה עם החלק העליון של המנה. Dont overfill: שמור כל רוטב עודף לשרת חם עם העוגה.
מברשת את השפה מאפה עם קצת מים, ואז לעטוף את מכסה מאפה על זה, צובט את הקצוות כדי לאטום. מכסים בסרט נצמד ולשמור במקרר אם לא אפייה מיד.
לבסוף, שעה לפני ההגשה-מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לעשות ארבעה חתכים במכסה העוגה, ולאחר מכן מברשת עם לשטוף את הביצה.
אופים במשך 35-45 דקות עד המאפה הוא חום זהוב, הפיכת החום למטה 10-20 לאחר כ 20 דקות.
הסר את העוגה מהתנור ולהשאיר אותו לנוח במשך כ 10 דקות לפני חיתוך לתוכו.