קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סטייק טוב ועוגת כליות

סטייק טוב ועוגת כליות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת סטייק וכליות (או פטריות) , המהפך האולטימטיבי: סטייק ופאי כליות, ו ארוחת יום ראשון: סטייק ועוגת כליות.

הוראות

1
חשוב לבשל את הבשר יום קדימה, כך שאתה יכול להשליך כל שומן שעלה למעלה, וכדי שהמאפה לא יירד אל מול מילוי חם מדי, כך עד 48 שעות קדימה-להפוך את המאפה. קורעים את הקמח וקורט של מלח ים משובח יחד במשך כמה שניות במעבד מזון, ואז מוסיפים את החמאה ואת השפיך עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
מלח ים משובחמלח ים משובח
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 3 כפות מים ו יז עם הבצק עד שהוא נאסף בכדור. לעטוף בניילון נצמד ולהשאיר אותו לנוח במקרר לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
Cut לחצן פטריות בגודל אונות כליות מהליבה המרכזית הלבנה (השלכה).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כליהכליה
4
חותכים את הבשר לקוביות בגודל ביס וחותכים את הפטריות לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה. לזרוק את הכליה ומטגנים עד בצבע קל. עצה למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כליהכליה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
לנגב את המחבת ולהחזיר אותו לחום בינוני נמוך, הוספת 25g/1oz של החמאה 1 כף שמן. עצה בבצל ומטגנים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך מעט זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העברה לתבשיל גדול, באמצעות כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מחממים התנור ל 160c / גז 3 / מאוורר 140C. להטות את 85g/3oz קמח לתוך שקית פלסטיק גדולה, ואת העונה אותו בנדיבות. לזרוק את הבשר ולנער עד קל floured.להחזיר את המחבת לחום mediumhigh, הוספת קצת יותר שמן וחמאה במידת הצורך. לנער את כל עודף קמח (שומר אותו) ואז מטגנים את הבשר בקבוצות עד זהוב חום. כמו כל אצווה נעשה, להעביר אותו התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוסיפים עוד שמן וחמאה למחבת במידת הצורך, מטגנים את הפטריות במשך כ 2 דקות עד שמתחילים לנבול, ואז מוסיפים אותם לתבשיל עם הכליות מנוקזות, מים חמים, אבקת מרק ועלה דפנה, בתוספת הקמח העודף בשקית אם אתה אוהב רוטב עבה. מערבבים היטב, מכסים ומבשלים בתנור במשך 75-90 דקות עד שהבשר רך והרוטב עבה. מגניב ביסודיות, ואז לשים במקרר (רצוי בן לילה) כך כל שומן יהיה לגבש אותו ואז ניתן ברפרוף את ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מרקאבקת מרק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כליהכליה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בבוקר-להחזיר את הבצק כדי לקרר את טמפרטורת החדר, ואז לגלגל אותו דק על משטח משומר. הפוך צלחת עוגה עמוקה 28-30x23cm, 6.5 ס " מ על המאפה. נפשית להוסיף 1cm נוסף בכל סיבוב, ולאחר מכן להשתמש בצלחת כמדריך לחתוך את מכסה המאפה. מן השרידים, לחתוך מספיק רצועות 6cm רחב של מאפה ללכת מסביב לצלחת הם צריכים לכסות את השפה השטוחה ועל חצי הדרך למטה את הקרביים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
11
חמאה קלה על שולי המנה, קו זה עם רצועת (ים) של מאפה, איטום כל מצטרף עם טיפה של מים. למרוח חמאה על כתפיו של מגייס עוגות או כוס ביצה הפוכה ולעמוד באמצע. כף בתערובת הבשר לבוא ברמה עם החלק העליון של המנה. Dont overfill: שמור כל רוטב עודף לשרת חם עם העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(קיבלר)(קיבלר)
12
מברשת את השפה מאפה עם קצת מים, ואז לעטוף את מכסה מאפה על זה, צובט את הקצוות כדי לאטום. מכסים בסרט נצמד ולשמור במקרר אם לא אפייה מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
13
לבסוף, שעה לפני ההגשה-מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לעשות ארבעה חתכים במכסה העוגה, ולאחר מכן מברשת עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
אופים במשך 35-45 דקות עד המאפה הוא חום זהוב, הפיכת החום למטה 10-20 לאחר כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר את העוגה מהתנור ולהשאיר אותו לנוח במשך כ 10 דקות לפני חיתוך לתוכו.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש ריזלינג הקציר מאוחר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.