קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל

סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל
המתכון סטייק טרי טיפ בגריל עם סלסה פלפל יכול להתבצע בערך 35 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש שיני שום, מלח, פטרוזיליה, בצל ירוק. 473 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סטייק ברוטב טרי-טיפ עם פלפל אדום וכוסברה., טרי טיפ חריף צלוי עם שלישייה של סלסה, ו סטייק טרי-טיפ בגריל עם רוטב צ'ילי מולסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את הסטייק: להכין את המרינדה בקערה גדולה, ערבוב יחד את כל המרכיבים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים סטייק בקערה ומעיל בכל הצדדים עם המרינדה. להשרות במשך 20 דקות בזמן שאתה מחמם את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הכן את הגריל: להכין את הגריל לחום גבוה ישיר. אם אתה משתמש בפחם, השתמש כ 5 פאונד של גחלים. תאגדו את הגחלים כך שיותר מהם יהיו בצד אחד מהשני, כך שיהיה לכם אזור חום גבוה ואזור חום נמוך יותר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
לטפוח סטייק יבש, מפזרים מלח ופלפל: כאשר הגריל מוכן וחם, להסיר את הבשר מן המרינדה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
מניחים את tri-קצה בצד החם של הגריל. השאר את הכיסוי מעל ולצפות בזהירות להתלקחות קופצים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
כמו חום הבשר, כל שומן ימס ויטפטף על הגחלים גרימת התלקחויות. אלה בסדר, כל עוד הם לא יוצאים מכלל שליטה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
תמשיך להזיז את שלושת הקצוות סביב הגריל הרחק מהלהבות אם הם מקבלים גבוהים מדי. חום טוב משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
העבר סטייק לצד החום התחתון של הגריל: כאשר סטייק tri-קצה הוא השחמה בכל רחבי, להעביר אותו לצד החום התחתון של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מכסים את הגריל וסוגרים את פתחי האוורור מספיק כך שאתה שומר על 300-325°f טמפרטורה בגריל. (אם אתה משתמש גריל פחם, אתה יכול למקם מדחום בשר דרך פתחי האוורור כדי למדוד את החום.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
אם אתם משתמשים בגריל גז, כבו את אחד המבערים והעבירו את הבשר מעל המבער לחימום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
בדוק טמפרטורה: לבשל את tri-קצה עד מדחום בשר קורא 54° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר (15-30 דקות, בהתאם לעובי הבשר).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
הסר מן הגריל, לכסות בנייר כסף ולתת מנוחה במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הפוך סלסה: להפוך את סלסה פלפל על ידי ערבוב יחד את כל מרכיבי סלסה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
חותכים את tri-קצה ב 1/4 פרוסות אינץ ' על פני גרגר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מגישים עם סלסת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק טרי טיפ. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.