קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

סטייק סולסברי עם רוטב פטריות

סטייק סולסברי עם רוטב פטריות
סטייק סולסברי עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1600 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 109 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, אפונה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם פטריות ורוטב יין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
השתמש בכלי tenderizing סטייק jaccard, או לרכך את הסטייק בעצמך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
להניח את הבשר מולך, דוחף אותו שטוח עם הידיים או פטיש בשר, ולמשוך אותו בעדינות בנפרד עם קוצים של המזלג עד הבשר הוא נקרע מעט בנפרד ורך. מתבלים במלח ופלפל ומחפרים בקמח. במחבת גדולה ובטוחה לתנור מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים שמן זית וסטייקים חומים, בקבוצות במידת הצורך, משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד. להפריש, לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בינתיים, בסיר, להפחית מלאי בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
פטריות העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
מטגנים פטריות מרובעים באותו מחבת כמו הבשר, בשאריות שמן זית, עד חום מאוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים חמאה, בצל טחון, גזר, טימין ושום. מבשלים עד ירקות הם caramelized, כ 5 דקות, להוסיף חומץ בלסמי ולהפחית במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים מרק, מחליקים בשר בחזרה לרוטב, מכסים ואופים עד למכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מחסנית סטייקים עם תפוחי אדמה מוקצפים אפונה וטפטוף עם רוטב בלסמי / פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
10
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים לכסות על ידי 3 אינץ'. מלח את המים, לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לבשל את האפונה בסיר נפרד של מים מלוחים. מבשלים עד רק מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר עם מסננת להתקרר על תבנית אפייה. כאשר תפוחי האדמה נעשים, לנקז היטב, לפזר על תבנית אפייה, ולתת מגניב במשך כמה דקות. בסיר קטן, מחממים 1/2 כוס של הקרם עד שהוא מגיע לרתיחה ואז מבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מוסיפים את השמנת לבלנדר עם אפונה מבושלת פירה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מחממים 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהחמאה מפסיקה קצף והופך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים את השום ומבשלים במהירות עד זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
15
מוסיפים את השמנת שנותרה, מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
16
לחץ על תפוחי אדמה מקורר דרך ricer או טחנת מזון לתוך תערובת חמאה ושום, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
17
להפחית את החום לנמוך.
18
מוסיפים את החמאה הנותרת על ידי כפות, ערבוב במרץ לאחר כל תוספת. בדרך זו, החמאה אינה נמסה לשלולית זהובה. במקום זאת, הוא יוצר תחליב עם תפוחי האדמה, יצירת מחית חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
19
מקפלים את פירה אפונה לתוך פירה ולהתאים תיבול, לפי הצורך. במקום מלח, מחית יכול להיות מתובל עם פרמזן מגוררת מעט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
20
מגישים חם.
21
זמן הכנה: 10 דקות
22
זמן בישול: 20 דקות
23
זמן הכנה לא פעיל: 15 דקות
24
קלות ההכנה: קלה

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר1גזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות4ריבס, קצוץ טרי או קפואקמח, לחפירהקמח, לחפירה4sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)3ציפורןשום, טחוןשום, טחון3ציפורןכף שום טחון (אודותכף שום טחון (אודות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, טחוןבצל, טחון4ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר, אופציונליפרמזן מגורר, אופציונלי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה אנגלית, או 2 קילו אפונה קפואהאפונה אנגלית, או 2 קילו אפונה קפואה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה russet, קלופים לחתוך לחתיכות גדולותתפוחי אדמה russet, קלופים לחתוך לחתיכות גדולות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה, נבעו, כובעים לרבעיםפטריות שיטאקה, נבעו, כובעים לרבעים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייקים ללא עצמות (על כל אחד)סטייקים ללא עצמות (על כל אחד)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות כפתור לבן, לרבעיםפטריות כפתור לבן, לרבעים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.