קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

סטייק עם רוטב פטריות יין אדום

סטייק עם רוטב פטריות יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עם רוטב פטריות יין אדום. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל פנינה, בצל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק עם רוטב פטריות יין אדום, סטייק סולסברי עם פטריות ורוטב יין, ו סטייק צלע ברוטב יין פטריות.

הוראות

1
סטייקים העונה עם מלח ופלפל שחור. על גריל pancoated עם ספריי בישול, לבשל סטייקים מעל בשר בינוני גבוה, הופך פעם אחת, untilpink בתוך, 3 עד 4 דקות נמשכת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
הסר מחוםכיסוי בנייר כסף. בקערה, tosscarrots, סקווש, onions הפנינהונבטים בשמן 1/2 כף. חום Overmedium, בקבוצות והפוך פעם אחת, לבשל עד softand צרוב, 6 דקות. במחבת אלרג מעל חום בינוני, חום שנותר 1/2 כפות שמן.חותכים פטריות; למחבת, להוסיףחדרים, בצל לבן ושובב; מבשלים עד בצל חום, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
נבטיםנבטים
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף יין וsimmer 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
אח ומביא לרתיחה. ב abowl, להמיס קורנפלור1 כף מים קרים. להפחית heat ולאט להוסיף cornstarchmixture לתערובת מרק, ערבוב כל הזמן, עד sauceis עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
להוסיף tomatopaste, תיבול איטלקיותמלח ופלפל שחור; מבשלים 7 עד 10 דקות. פרוסת סטייק, למעלה עם רוטב פטריות; לשרת לצד ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6
עצמי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.